Connect with us

Revistateo.ro

leacul natural care combate insomnia

Sanatate

Leacul natural care combate insomnia

Din păcate, multe persoane care se confruntă cu insomnia ajung să recurgă la medicamente care, în cele mai multe cazuri, cauzeaza dependenţă.

CITEŞTE ŞI:AFLĂ CUM POŢI SLĂBI ÎN TIMP CE DORMI

Există două tipuri de insomnie: acută şi cronică. Primul tip de insomnie este de scurtă durată şi, de obicei, este cauzată din pricina unei situaţii speciale care poate atrage stres sau anxietate. Al doilea tip este menţinut în timp, indicând prezenţa altor probleme foarte diferite şi mai complexe. Remediile naturale folosite de secole sunt ideale pentru a trata insomnia şi nu au contraindicaţii.

Mierea, este un aliat puternic împotriva insomniei. De foarte mult timp, mierea este folosită pentru a calma problemele de somn. Într-adevar, chinezii au folosit acest truc încă din antichitate. Mierea conţine anumiţi compuşi care promovează un somn natural. Potrivit unor studii, conţinutul său de omega 3 ajută la reducerea oboselii.

Oţetul de mere este şi el un aliat care vă ajută să depăşiţi insomnia. Grecii au fost primii care au descoperit proprietăţile oţetului de cidru de mere şi l-au folosit ca un dezinfectant şi un antibiotic natural, însă acesta are capacitatea de a trata insomnia.

Şi astfel se creează o băutură uşor sedativă. Nu este nimic mai relaxant decât o băutură fierbinte în timpul serii. Dacă cele două sfaturi de mai sus sunt combinate, veţi obţine cu siguranţă o băutură cu proprietăţi relaxante şi cel mai important, o băutură 100% naturală.

Prepararea este simplă: se pregăteşte o infuzie. De preferat se recomandă ceai de muşetel, floarea pasiunii, valeriana, se adaugă două linguri de oţet de mere şi două de miere. Se amestecă bine şi veţi obţine o băutură relaxantă. Mierea şi oţetul de mere sunt două modalităţi perfecte de a depăşi insomnia natural.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top