Connect with us

Revistateo.ro

Laurențiu Reghecampf

Staruri

Laurențiu Reghecampf, în lacrimi la mormântul tatălui său

Managerul sportiv Laurențiu Reghecampf nu-l poate uita niciodată pe tatăl său. Acesta și-a pierdut tatăl cu câteva zile înainte de dispariția Ionelei Prodan.

Soții Laurențiu și Anamaria au fost greu încercați în ultima vreme. Unul și-a pierdut tatăl, iar impresara și-a pierdut mama la o distanță scurtă de timp.

Cei doi nu și-au arătat niciodată suferința în public, însă doar ei știu cât de multă durere au acumulat în ultima vreme.

Recent, Laurențiu a fost la mormântul tatălui său unde a aprins mai multe lumânări. Nu și-a putut stăpâni lacrimile și a stat preț de câteva minute rugându-se pentru cel care l-a crescut.

CITEȘTE ȘI: Momente grele pentru Anamaria Prodan la parastasul Ionelei Prodan. Impresarei i s-a făcut rău

Anamaria Prodan și-a făcut un nou tatuaj după pierderea mamei sale

„Erau triști și marcați”

„Laur a venit în România pentru a fi alături de soţia lui, Anamaria, la parastasul de 40 de zile al Ionelei Prodan, dar a dorit să meargă şi la Târgovişte, să îşi vadă mamă, distrusă şi ea după moartea fulgerătoare a soţului din urmă cu o luna şi jumatate”, au dezvăluit apropiaţii acestuia, conform stirilekanald.ro.

„Cei doi erau trişti şi marcaţi de tragediile din veţile lor. Harry, tatăl lui Laur, a încetat din viaţă la finele lunii martie, în urmă unui stop cardio respirator, în timp ce mama Anamariei a murit în aprilie, după o luptă crâncenă cu un cancer la pancreas.

Nimic nu este mai dureros decât să îţi pierzi fiinţele dragi”, au povestit prietenii cuplului, conform sursei citate.

Laurentiu Reghecampf a plâns la mormântul tatălui sau că un copil! I-a aprins o lumânare şi câteva minute bune nu s-a putut dezlipi de piatra funerară!

Cu greu a fost luat de la locul de veci de soţia lui! Cu ochii în lacrimi, s-a dus apoi acasă la mamă să şi a luat-o în braţe. Femeia era şi ea afectată, deşi în acea zi împlinea o frumoasă vârstă!

Au stat, pe urmă, toţi trei o jumătate de zi acasă, că o adevărată familie”, au mai spus apropiații, mai scrie știrilekanald.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top