Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Laura Codruta Kovesi, reactia la declaratia lui Victor Ponta

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a reactionat promt la declaratia premierului Victor Ponta.

Potrivi Mediafax, Laura Codruta Kovesi, a facut o declaratie la un post de televiziune privat cu privire la dosarul Turceni- Rovinari, in care este judecat Victor Ponta.

Dupa ce Victor Ponta a facut o declaratie dura la adresa Klaus Iohannis, conform careia Presedintele Romaniei ar fi facut presiuni pentru trimiterea premierului in judecata, sefa DNA a recationat promt.

Laura Codruta Kovesi a declarat pentru postul de televiziune Digi24 ca ,,Pot sa va spun ca institutia pe care o reprezint si colegii cu care lucrez zi de zi isi fac datoria asa cum scrie in lege. Cred ca am dovedit in ultimii doi ani, ca nu suntem sensibili la presiuni sau la intimidari. Nu judecam oamenii, ci judecam faptele si incercam sa investigam faptele care se presupune ca se comit.”

Destul de intrigata de reactia premierului Romaniei, Victor Ponta, sefa DNA, a mentionat ca in situatia in care anumite declaratii pot sa constituie un atac direct la impartialitatea, profesionalismul sau independenta sistemului judiciardin Romania, se sesizeaza Consiliul Superior al Magistraturii.

Sursa foto: Hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top