Connect with us

Revistateo.ro

Tiberiu Nitu este urmarit penal in dosarul coloanelor oficiale.

Inedit

Tiberiu Nitu, URMARIT PENAL. Ce a declarat fostul procuror general

Tiberiu Nitu este urmarit penal in dosarul coloanelor oficiale. Fostul procuror general a declarat la iesirea de la sediul DNA ca a beneficiat de un dispozitiv de insotire si protectie, proportional cu riscul pe care il presupune functia pe care a exercitat-o. 

„Nu am solicitat si nu am avut niciodata coloana oficiala. Nivelul de protectie care se asigura oricarui demnitar in functie de responsabilitatile pe care acesta le are si modalitatea efectiva de punere in aplicare a masurilor de protectie, nu este in atributul beneficiarului protectiei, ci a institutiilor specializate ale statului.

Potrivit legii, SPP poate solicita sprijin altor autoritati ale statului, inclusiv Ministerului Afacerilor si Internelor, atunci cand considera necesar, pentru protectia deminitarului.

A fost incheiat un protocol la initiativa MAI si a Inspectoratului General al Politiei Romane, nu am solicitat eu intocmirea unui protocol, dar nu dau mai multe detalii. Atat vreau sa va spun, ca am avut un dispozitiv de insotire si protectie, proportional cu riscul pe care il presupune exercitarea functiei de procuror general”, a spus Tiberiu Nitu.

CITESTE MAI MULTE DESPRE TIBERIU NITU pe FRESH24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top