Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

La multi ani, TEO! Rezumatul unui concert extraordinar FOTO

Peste 5000 de oameni au ales sa petreasca ziua indragostitilor intr-un mod inedit, alaturi de TEO la concertul sau aniversar, la care au participat zeci de vedete si personalitati, prin care ii putem enumera pe: Corina Chiriac, Printesa Lia, Mircea Badea, Mihai Tatulici, Carmen Bruma, Mariana Cojocaru si multi altii.

Teo-Sala-Palatului (2)

La ora 20.00 totul era deja aranajat, iar TEO a fost de la inceput tinuta inchisa intr-o camera departe de de orice ar fi putut sa vada sau auda pentru ca acest concert era unul surpriza. La ora 20.10 TEO a fost dusa pe scena Salii Palatului unde si-a salutat publicul si surprizele au inceput sa apara.

Un om marcant in cariera sa, Mihai Tatulici, a urcat pe scena si i-a transmis lui TEO cateva cuvinte, urmand ca mai apoi una din trupele sale preferate, Zdob si Zdub sa deschida concertul.

Teo-Sala-Palatului (3)

Un alt moment emotionat este aparitia lui MIRCEA BADEA, care a depanat alaturi de TEO momente dragi din ani lor de prietenie si pentru ca MIRCEA stie ce muzica ii place lui TEO sa asculte, a invitat in scena TRUPA TAXI care a cantat o piesa special compusa pentru TEO Trandafir (piesa pe care o veti putea asculta in curand pe TeoTrandafir.com).

Teo-Sala-Palatului (7)

Dupa momentul realizat de TRUPA TAXI, acestia i-au oferit lui TEO cadoul de final, un tort aniversar din care au putut sa manance peste 600 de persoane din cei prezenti in Sala Palatului.

Teo-Sala-Palatului (10)

La scurt timp pe scena si-a facut aparitia trupa HOLOGRAF care a cantat celebrele ei piese de dragoste, iar pe una din ele TEO a dansat alaturi de Bursucu.

Teo-Sala-Palatului (13)

Teo-Sala-Palatului (12)

Teo-Sala-Palatului (11)

Teo-Sala-Palatului (9)

Teo-Sala-Palatului (8)

Teo-Sala-Palatului (6)

Teo-Sala-Palatului (5)

Teo-Sala-Palatului (4)

Finalul concertului a fost asigurat de Maia Trandafir care a cantat pentru prima data pe o scena, in fata a 5000 de oameni.

3 Comments

3 Comments

  1. Any

    2015-02-16T15:44:38+02:00 at 2015-02-16T15:44:38+02:00

    Draga Teo! La Multi Ani! Am fost in sala si m-am bucurat ca si tine…aproape…de fiecare moment al spectacolului aniversar! Bravo! Ma inclin! Multa sanatate tie, Maiei si familei tale! Mult succes in continuare! Carpe Diem!

  2. ioana

    2015-02-18T21:58:32+02:00 at 2015-02-18T21:58:32+02:00

    A fost un spectacol minunat! E fantastic sa te poti bucura impreuna cu mii de oameni de artistii pe care ii valorizezi si de muzica pe care acestia au oferit-o cu dragoste. Am vibrat alaturi de Teo savurand fiecare moment. Multumesc!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top