Connect with us

Revistateo.ro

La ce vârstă atinge bărbatul plăcerea maximă din punct de vedere sexual

Stiri

La ce vârstă atinge bărbatul plăcerea maximă din punct de vedere sexual

Un studiu realizat de Alfred Kinsey de la Universitatea din Indiana arată că bărbații trăiesc plăcerea maximă din punct de vedere sexual la 18 ani, mult mai devreme decât femeile, care ating apogeul plăcerii abia la 30 de ani. Studiul arată că bărbatul are un comportament diferit din punct de vedere sexual față de cel al femeii.

Același studiu arată că potența bărbatului scade odată cu vârsta, numărătoarea inversă începând de la 40 de ani. Cercetătorii susțin că inclusiv penisul bărbatului scade odată cu înaintarea în vârstă și că perioada cea mai fructuoasă din punct de vedere sexual este cuprinsă între 18 și 22 de ani. Odată cu înaintarea în vârstă, scade și performanțele sexuale ale bărbatului, mai spun specialiștii.

Chiar și durata de viață a penisului începe să expire, începând cu 40 de ani. Astfel că, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii europeni, penisul bărbatului poate să atingă 15 cm la vârsta de 30 de ani și să scadă la 12,5 cm până la 70 de ani, din cauza inflamării arterelor.

Cercetătorii au dezvăluit și date referitoare la raporturile sexuale ale bărbaților de-a lungul anilor. Cele mai multe raporturi sexuale au loc între 18 și 30 de ani, când bărbații fac sex în medie între 15 și 30 de ori pe lună. Între 30 și 40 de ani, acest număr scade la 8 acte sexuale lunar, iar între 40 și 50 de ani la 4 partide de amor.

Cercetătorii mai susțin în studiile lor că cea mai dramatică scădere a erecției masculine apare nu la 60 de ani ci între 30 și 40 de ani, când fluxul de sânge care circulă spre penis scade.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top