Connect with us

Revistateo.ro

La nunta, un cuplu a primit un dar din partea unei matusi. Acestia au deschis pachetul la noua ani de la nunta, atunci cand au simtit ca este momentul.

Inedit

La 9 ani de la nunta au gasit un cadou nedesfacut, care le-a salvat relatia

O casnicie de lunga durata si fericita nu este deloc o sarcina usoara. Este nevoie de multa munca pentru a pastra dragostea si pasiunea in viata de cuplu. Acest adevar simplu este dovedit de povestea a doi tineri casatoriti. Aceasta schimbare este atat de uimitoare incat e greu de crezut ca s-a petrecut…dar asa a fost.

Povestea unui cuplu care a gasit salvarea relatiei intr-un cadou de la nunta

„Intr-o noapte, eu si Brandon ne bucuram de un pahar cu vin. Vorbeam despre o nunta la care eram invitati și discutam despre cadoul potrivit pentru tinerii casatoriti. Am inceput sa ne amintim de darurile pe care le-am primit la nunta noastra (acum aproape noua ani) și ne aminteam de cele care ne-au placut cel mai mult. Si brusc ne-am dat seama ca darul care a insemnat cel mai mult pentru noi era inca, undeva, in dulapul nostru … despachetat. Stiu ca suna ciudat, dar este adevarat!

In ziua nuntii noastre, eu si sotul meu am primit o cutie alba de la matusa Alison. Atasat cutiei era un plic pe care scria: „A nu se deschide pana la prima neintelegere.”

Desigur, ne-am luptat foarte mult in ultimii noua ani. Au existat chiar momente cand am vorbit despre divort. Insa niciodata n-am deschis plicul. Am evitat acest lucru pentru ca, pentru noi, ar fi insemnat ca am esuat. Am pastrat acest plic pana in ultima instanta.

In adancul sufletului am simtit ca in interiorul acelui plic era o cheie pentru salvarea casniciei noastre. La urma urmei, matusa mea Alison si sotul ei au trait fericiti impreuna timp de aproape o jumatate de secol, pana cand unchiul meu a murit.

In acea noapte am decis sa deschidem darul. In interior au existat doua plicuri mai mici cu numele noastre pe ele.

Biletul primit in ziua nuntii.

Cand am deschis fiecare plicul lui, am gasit bani si doua bilete pentru fiecare. Pe biletul meu scria:

„Du-te si ia o pizza, creveti, sau ceva ce va place amandurora. Pregateste baia. Cu dragoste, matusa Alison.”

Biletul primit de sot in ziua nuntii.

Pe biletul lui scria:

„Du-te si ia flori si o sticla cu vin. Cu dragoste, matusa Alison.”

Cadoul care le-a schimbat viata de cuplu

Ne-am gandit de la inceput ca acest cadou ne va salva casnicia si intr-un fel chiar a facut-o. Ii multumesc matusii mele Alison pentru cel mai mare dar din viata mea. Cutia aia a stat in diferite dulapuri timp de peste noua ani. Si asta nu a fost in zadar. Cumva ne-a invatat sa fim mai toleranti si calmi.

Casatoria noastră consolidata ne-a transformat in cei mai buni prieteni, parteneri si colegi de echipa. Ne-am dat seama ca nu exisa instrumente pentru crearea si mentinerea unei relatii puternice si sanatoase. De fapt, cheia pentru o casatorie perfecta nu a fost in acea cutie – era în noi.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top