Connect with us

Revistateo.ro

SUA-21092015

Inedit

Klaus Iohannis il primeste pe noul amasador al SUA la Bucuresti

Luni, 21 septembrie 2015, Presedintele tarii Klaus Iohannis il primeste astazi la Palatul Cotroceni pe noul ambasador al SUA la Bucuresti.

Administratia Prezidentiala a informat printr-un comunicat de presa ca Presedintele in functie, Klaus Iohannis il prmeste astazi, 21 septembrie pe ambasadorul SUA in România, Hans Klemm.

In cursul zilei de 21 spetmebrie, amasadorul SUA, Hans Klem ii prezinta la Palatul Cotroceni, scrisoarea de acreditare presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis.

Hans Klem, este noul ambasador al Statelor Unite ale Americii la Bucuresti. Acesta a salutat miercuri, in cadrul ceremoniei de depunere a juramantului organizata la sediul Departamentului de Stat al SUA, eforturile tarii noaste de a combate fenomenul coruptiei.

In cadrul discursului sau, Hans Klem a vorbit si despre „campania hotarata” dusa impotriva coruptiei de catre tara noastra si a mentionat faptul ca Bucurestiul reprezinta un exemplu in acest domeniu,se arata intr-un comunicat de presa al Ambasadei Romaniei in Statele Unite ale Americii.

Potrivit Digi24, intreaga ceremonie de depunere a juramantului care a avut loc miercuri, 16 septembrie, s-a trinut in prezenta secretarului de stat John Kerry. La ceremonie a participat si ambasadorului desemnat al Romaniei in SUA, George Maior.

Sursa foto: commons.wikimedia.org

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top