Connect with us

Revistateo.ro

Kelly Rowland a născut un băiețel

Inedit

Kelly Rowland a născut un băiețel

Fosta compenentă Destiny’s Child se bucură alături de soțul ei Timp Whiterspoon de băiețelul lor nou născut, Titan Jewell Whiterspoon.

Artista a anunțat în luna iunie că așteaptă un copil, la doar o lună după ce ea și Tim și-au unit destinele într-o ceremonie intimă în Costa Rica. Câteva săptămâni mai târziu a dezvăluit accidental că va avea un fiu, în timpul unui interviu cu FOX411.

Cu o lună înainte să nască frumoasa Kelly Rowland a dat un interviu emoționant despre maternitate și perioada cea mai frumoasă din viața ei, pentru Elle. „Sunt emoționată că voi aduce un copil pe lume și faptul că pot să împărtășesc această experiență cu soțul meu este partea cea mai frumoasă.” , a declarat Kelly. În același material cântăreața a pozat nud. „Este uimitor să îți privești corpul cum crește o altă ființă. Asta e ceva ce trebuie sărbătorit.”

Ieri frumoasa pereche a declarat: „Suntem încântați să anunțăm că suntem mândrii părinți ai primului nostru fiu. suntem binecuvântați să vă aducem la cunoștință că este sănătos și fericit.”

kelly rowland

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top