Connect with us

Revistateo.ro

Kate Middleton și Prințul William sunt în al nouălea cer. Cei doi au aflat sexul bebelușului și au ales și numele.

Stiri

Kate Middleton a purtat din nou tiara Printesei Diana

Kate Middleton a facut un gest impresionant in memoria printesei Diana. Ducesa de Cambridge a purtat tiara Dianei la o receptie diplomatica anuala de la Palatul Buckingham. Este pentru a doua oara cand poarta aceeasi coronita cu care se afisa Printesa Diana la evenimentele princiare.

Un gest in memoria Printesei Diana

Evenimentul de la Palatul Buckingham a reunit toata familia regala britanica. Barbatii au purtat uniforme speciale, iar femeile rochii de gala impodobite. Ducesa Kate s-a remarcat printr-o rochie rosie, iar pe cap purta tiara Printesei Diana.

Jurnalistii britanici sustin ca ducesa de Cambridge a facut asta in semn de respect pentru tot ce a insemnat Printesa Diana pentru Casa Regala. Gestul l-a emotionat pe Printul William, fiul regretatei printese a inimilor.

Tiara cu diamante si perle face parte din colectia reginei. Coronita a fost cadoul de nunta al Reginei Elisabeta pentru regretata Printesa Diana si una dintre bijuteriile preferate ale acesteia.

Moartea printesei Diana a socat pe toata lumea

Printesa Diana a murit pe 31 august 1997, intr-un accident de masina in Paris. Diana si iubitul ei Dodi au zburat din Sardinia spre Paris. Printesa inimilor urma sa se intoarca la Palatul Kensington in dimineata urmatoare, dupa o noapte petrecuta la vila lui Dodi din Paris.

Diana si Dodi au luat cina la restaurantul hotelului Ritz din Paris inainte cu o zi de tragedie. Cei doi au vrut sa evite paparazzii care ii urmareau, iar Dodi i-a spus soferului sa aduca masina inapoi la vila sa.

CITESTE SI: 10 citate de la Printesa Diana pe care nu le vei uita

Noul sofer din garda personala urma sa fie Henri Paul, despre care au aparut numeroase speculatii dupa ce Diana a murit in accidentul din tunelul parizian Pont de l’Alma.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top