Connect with us

Revistateo.ro

Kamara iubește din nou. Cine este iubita lui

Staruri

Kamara iubește din nou. Cine este iubita lui

Dacă foarte multe persoane încă mai sperau într-o împăcare între Kamara și soția sa, Oana, artistul a făcut o mutare neașteptată.

Acesta iubește din nou, iar iubita sa e în culmea fericirii și a postat primele fotografii cu Kamara pe pagina sa de socializare. Roberta este o tânără care a reușit să îl cucerească pe artistul de la Alb Negru.

„Ne știm de mai mult timp. Totul a decurs de la sine.”, a declarat Roberta Alexa pentru spynews.ro.

Tânăra a reușit să îl facă pe Kamara să uite de scandalul cu fosta soție și cu fosta amantă, Mădălina. În urmă cu câteva luni, Kamara a fost acuzat de amanta sa că a fost violent cu ea.

Citește și: Kamara vrea la Exatlon 2019!

„S-a comportat foarte frumos cu mine, am mai povestit, am mai povestit, ne-am sărutat. Trecuseră câteva ore bune. Ne-am oprit acolo. Şi apoi să plec acasă. El avea un rucsac, pe care-l lăsase în maşina mea. A plecat să-şi salute colegul, l-am aşteptat…Ne-am plimbat, am zis să-l duc la gară, m-am dus acasă, ne-am revăzut, am mers să mâncăm ceva, am ieşit cu nişte prieteni de-ai mei”, a spus Mădălina.

Știam de la el că este căsătorit, însă separat. Oficial, el este însurat, dar este separat. Nu mă consider amantă. Suntem în perioada în care ne cunoaştem. Ne place unul de altul. Atât, deocamdată. Ne spunem că ne e dor. Ne-am văzut în fiecare weekend”, spunea Mădălina la începutul relației.

Citește și: În plin scandal s-a întâmplat asta! Ce au făcut Kamara și Oana după ce camerele de filmat s-au oprit

Aceasta s-a mutat la București pentru a fi mai aproape de Kamara, însă curând au început acuzațiile

A luat-o pe prietena mea de păr de la ţigară, i-a dat palme la fund. A apucat-o de păr şi a vrut să o lovească pe piele. A început copilul lui să plângă, eram amândouă pe canapea… s-a băgat peste noi în pat şi a început cu multe gesturi mai… S-a dus a închis uşa de trei ori a scos cheia şi a băgat-o în buzunar.

M-a apucat de gât. Mi-a dat cu picioarele, cu mâinile. Am căzut, mi-a spart buza. Eram plină de sânge, eu l-am înjurat, am ripostat. Mi-a spus: am încercat doar să te reţin, am vrut să te opresc, eu doar am vrut să mă apăr! Mi-a băgat mâinile în gură şi mă trăgea, mă lua de păr şi mă târa prin casă, calvar, dezastru, prin asta am trecut.” a spus Mădălina la „Xtra Night Show”.

Artistul a negat aceste acuzații și a dat-o în judecată pe Mădălina pentru aceste afirmații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top