Connect with us

Revistateo.ro

Fosta iubită a lui Kamara este însărcinată: „Tatăl copilului este...”

Staruri

Fosta iubită a lui Kamara este însărcinată: „Tatăl copilului este…”

Fosta iubită a lui Kamara, din cauza căreia artistul s-a despărțit de soția sa, trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale.

Mădălina este însărcinată și este în culmea fericirii că în curând va deveni mamă. Aceasta a dezvăluit și cine este tatăl copilului său.

Mădălina nu este sigură 100% de sarcină, însă spune că în proporţie de 90% urmează să aducă pe lume un copil.

Mădălina, fosta amantă a lui Kamara, şi-a făcut un test de sarcină, care a ieşit pozitiv, însă acum aşteaptă şi confirmarea medicului pentru a fi sigură de faptul că este cu adevărat însărcinată.

Citește și: Kamara iubește din nou. Cine este iubita lui

Chiar dacă a lăsat să se înțeleagă la început că tatăl copilului ar putea fi Kamara, relația dintre ei s-a terminat. Cel căruia îi va dărui un copil este Mihai, bărbatul cu care se iubește de aproximativ două luni.

Citește și: În plin scandal s-a întâmplat asta! Ce au făcut Kamara și Oana după ce camerele de filmat s-au oprit

„În proporţie de 90% sunt însărcinată. Am greţuri, mi-au crescut sânii, am pofte. Am făcut un test de sarcină, a ieşit pozitiv, dar trebuie să-mi confirme şi un medic să fiu sigură. Tatăl copilului este iubitul meu, Mihai. Suntem împreună de două luni, dar îl cunosc de 5-6 luni. Ne-am cunoscut într-un club, el este barman.

Eram cu Kamara când l-am cunoscut. Încă nu ne-am mutat împreună pentru că el este plecat la mare pe perioada verii. Când se va întoarce ne vom muta împreună. El este foarte fericit şi încântat. A sărit în sus de fericire. Şi eu îmi doream”, a spus Mădălina, fosta amantă a lui Kamara.

Kamara are o nouă iubită, alături de care este foarte fericit

În urmă cu câteva luni, Mădălina a avut o relație cu Kamara, iar după despărțire l-a acuzat pe artistul de la Alb Negru de agresiune. Kamara, care este încă însurat cu Oana, a anunțat că o va da în judecată pe Mădălina pentru calomnie.

La rândul său, și acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără. A dat uitării toate scandalurile din ultima vreme și are o nouă iubită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top