Connect with us

Revistateo.ro

Kamara vrea la Exatlon 2019!

Exatlon

Kamara vrea la Exatlon 2019!

Kamara își dorește să fie contactat de producătorii turci de la emisiunea Exatlon pentru a participa la următoarea ediție.

Kamara, gata de Exatlon 2019

Solistul de la Alb și Negru spune că este pregătit pentru Exatlon 2019 și ar face față cu ușurință concursului sportiv care a înnebunit România.

„M-am uitat la Exatlon. E interesant. Chiar m-ar tenta să și particip la această emisiune pentru că e pe sport, iar sportul mă pasionează. Sunt bine pregătit fizic și cred că aș face față în orice situație dacă ar fi nevoie.

Știu ce înseamnă un antrenament dur și am un psihic puternic. Nu am avut un anume preferat, am prieteni care au fost acolo. Cel mai apropiat mie este Giani Kiriță, cu el mă știu mai bine, cu el m-am văzut mai des, am participat la diferite emisiuni împreună.

Drăghia, la fel, îl cunosc, am participat la emisiuni împreună. Am bănuit că el o să câștige. Cam ei doi sunt cei cu care mă cunosc bine. Fetele pe care le cunoșteam au părăsit concursul de câteva luni, aici mă refer la Claudia Pavel și Anda Adam.

CITESTE SI: Vladimir Drăghia, plin de răni după experiența Exatlon

Primii „faimoși” care vor să participe la al doilea sezon Exatlon! Unul este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din România

Pe restul nu-i cunosc prea bine. Îl știu pe Andrei, luptătorul de K1. Iar cu Oncescu m-am văzut o singură dată, la un skandenberg, și m-a bătut repede. Dar nu chiar atât de repede cum a sperat, pentru că eu fiind stângaci, el a luptat cu mâna lui mai slabă, dar tot m-a bătut. Revenind însă, cred că m-aș descurca onorabil într-o astfel de competiție„, a declarat Kamara conform wowbiz.ro.

Fanii Exatlon îi vor în emisiunea difuzată de Kanal D și pe cunoscuții Alex Velea și Ilinca Vandici, printre alte nume sonore deja vehiculate pentru sezonul doi.

1 Comment

1 Comment

  1. H-DD

    2018-05-28T15:02:22+03:00 at 2018-05-28T15:02:22+03:00

    Voi astia ….cred ca nu veti rezista nici 2 zile !!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top