Connect with us

Revistateo.ro

Julie Mayaya de la „Vocea României” a refuzat cererea în căsătorie a iubitului său

Staruri

Julie Mayaya de la „Vocea României” a refuzat cererea în căsătorie a iubitului său

Julie Mayaya, cea care a reușit să câștige cel de-al doilea sezon al emisiunii „Vocea României”, a făcut niște declarații care i-au uimit pe fanii săi.

Artista a fost cerută de soție de către iubitul său, însă l-a refuzat, iar motivul este unul uimitor. Cei doi au fost în vacanță împreună în Grecia.

Citește și: Presa centrală: Andra, al treilea jurat de la Vocea României!

Cererea în căsătorie a avut loc într-o parașută, iar Julie Mayaya crede că gestul iubitului său nu a fost unul suficient, pentru că a lipsit inelul. Iată ce a povestit despre bărbatul cu care se iubește de mai bine de un an.

Citește și: Andreea Marin, dezvăluiri despre relație și despre căsătorie

„M-am întors acasă, deși nu aș fi vrut, pentru că am avut o vacanță minunată. Am fost cu al meu iubit, am văzut niște peisaje minunate, apa a fost foarte mișto și am avut și o vreme frumoasă. Am fost în Grecia. Am făcut plajă, ne-am plimbat, am admirat frumusețea aia.
Am stat foarte mult la soare, am exgaerat și am început să mă cojesc.

Eu acum sunt bronzată, chiar dacă multă lume nu-și dă seama. Urmează foarte multă treabă acum, pentru că am foarte multe proiecte. Suntem împreună cu prietenul meu de ceva timp, suficient, un an și un pic.

Julie a reușit să câștige Vocea României în anul 2012

Iubitul meu nu m-a cerut cum trebuie! Nu au fost toate ingredientele…eram într-o parașută, deasupra mării, m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui, iar eu l-am întrebat: de ce mă întrebi? Nu i-am dat niciun răspuns, pentru că lipsește un inel…” a spus Julie Mayaya, într-o emisiune de televiziune.

Julie a reușit ca în anul 2012 să fie prima interpretă de gen feminin care câștigă acest concurs, după ce cu un an anterior câștigase Ștefan Stan. Julie Mayaya a fost în echipa lui Horia Brenciu. După concurs, și-a cumpărat un apartament din banii câștigați.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top