Connect with us

Revistateo.ro

Tudor Chirila a devenit tata pentru a doua oara, insa a stiut sa tina totul secret

Stil de viata

Tudor Chirila a devenit tata pentru a doua oara

Tudor Chirila a devenit tata pentru a doua oara, in urma cu mai bine de o luna, insa a tinut secret acest lucru. Artistul a avut o vara extrem de incarcata, cu multe concerte si evenimente, insa iubita sa i-a daruit cel mai frumos cadou.

Citeste si: A apărut prima poză cu fiul lui Tudor Chirilă!

Citeste si: Masterchef si Vocea Romaniei scoase din grila Pro TV?

Iubita lui Tudor Chirila, cu care are o relatie de 4 ani, a adus pe lume al doilea baietel al cuplului, in urma cu o luna.

Stirea ca Iulia este insarcinata din nou a aparut in aprilie, cand cei doi au participat la un eveniment monden. Desi toata lumea a putut vedea burtica de graviduta a tinerei, Tudor Chirila nu a vrut sa ofere amanunte. Secreta a fost tinuta si nasterea micutului, in urma cu cateva saptamani. Doar apropiatii au stiut ca Tudor Chirila a devenit din nou tata de baiat.

Asa s-a intamplat si in urma cu doi ani, atunci cand Iulia era gravida cu primul lor baietel. Vestea nasterii copilului a aparut la o luna de la evenimentul care s-a petrecut pe 30 noiembrie 2014, scrie wowbiz.ro.

Tudor Chirila este recunoscut pentru faptul ca este extrem de discret in ceea ce priveste viata lui personala.

Pentru cei care nu stiu, Tudor Chirilă este, pe langa muzician, actor, compozitor si producator roman. A fost solistul formatiei Vama Veche, apoi a fondat formatia Vama. Ca actor, a jucat in numeroase filme de scurt si lung-metraj si a interpretat roluri de referinta in spectacolele de teatru ale unora dintre mai importanti regizori romani.

In 2012, artistul a publicat prima sa carte, “Exercitii de echilibru”, care a reunit o selectie a celor mai bune texte de pe blogul personal: www.tudorchirila.blogspot.com.

In 2014, a devenit antrenor in cadrul emisiunii „Vocea Romaniei”, alaturi de Loredana Groza, Smiley si Marius Moga. De-a lungul timpului, Tudor Chirila s-a implicat in numeroase campanii sociale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top