Connect with us

Revistateo.ro

Presa centrală: Andra, al treilea jurat de la Vocea României!

TV

Presa centrală: Andra, al treilea jurat de la Vocea României!

S-a aflat și numele celui de-al treilea jurat de la „Vocea României”: este Andra! Jurnaliștii scriu că mai mult ca sigur vedeta PRO TV va fi anunțată în zilele următoare, după ce a fost confirmat numele Irinei Rimes.

Andra pare să aibă multă treabă în perioada următoare. Ziarul Libertatea notează că juratul de la „Vocea României Junior” va trece și în echipa seniorilor.

Așadar, până acum avem trei nume confirmate: Tudor Chirilă rămâne la PRO, Irina Rimes este noua achiziție a postului, iar Andra va avea un nou proiect pe lângă „Românii au talent” și „Vocea Junior”.

Informația nu este încă 100% confirmată, dar jurnaliștii de la Libertatea bagă mâna în foc pentru numele Andrei.

„Vocea României” nu este o emisiune 100% românească. Este un format importat din afară care a prins succes în țara noastră. A avut premiera pe 27 septembrie 2011. Al șaptelea sezon a debutat pe 8 septembrie 2017, iar în toamnă urmează cel de-al optulea.

Emisiunea a fost concepută de producătorul olandez John de Mol și face parte din franciza internațională The Voice. Vârsta minimă de participare la spectacolul televizat este de 16 ani.

Din sezonul 6, telespectatorii pot vota și printr-o aplicație specială. Premiul cel mare oferit câștigătorului este de 100.000 de euro.

Cei 7 câștigători ai concursului au fost Ștefan Stan, Julie Mayaya, Mihai Chițu, Tiberiu Albu, Cristina Bălăn, Teodora Buciu și Ana Munteanu.

Irina Rimes e gata să aleagă vocea

„Vocea României este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna să fac, este ca un vis împlinit. Mi-am dorit de atâtea ori să strig în gura mare cât de importantă este emoția, cât de important este mesajul, importanța de a transmite ce cânți. Aceasta este cheia către sufletul omului.

Vocea este aceea care te atinge, care te face să tresari, indiferent că e o piesă veselă sau una tristă. Eu asta știu să fac, asta vreau să-i învăț pe concurenții din echipa mea să facă. Sunt gata să mă implic 120% în tot ce va însemna progresul lor în acest show.

Vreau să adun în echipa mea oameni talentați, care să fie deschiși să încerce și ceva nou. Nou pentru ei, dar și pentru noi.

Va fi un sezon productiv, cu multă ambiție și determinare. Eu vin cu o tonă de entuziasm și poftă de muncă și vreau să o împărtășesc cu toată lumea”, a zis Irina Rimes după ce Pavel Bartoș a anunțat, la Românii au talent, că artista va fi noul antrenor la Vocea României.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TV

To Top