Connect with us

Revistateo.ro

Jennifer Lopez dezvăluie aspecte necunoscute din viața sa: „Am fost maltratată”

Stiri

Jennifer Lopez dezvăluie aspecte necunoscute din viața sa: „Am fost maltratată”

Viața cântăreței Jennifer Lopez nu a fost deloc ușoară. Artista dezvăluie în cartea sa autobiografică „True love” (Iubire adevărată) că s-a simțit abuzată în relațiile ei din trecut.

„Niciodată nu mi-au umflat ochiul sau mi-a spart cineva buzele, dar m-am simțit maltratată într-un fel sau altul: din punct de vedere mental, emoțional, verbal”, mărturisește diva din Bronx în cartea care va apărea pe piață pe 4 noiembrie. Având în vedere povestea de viață tumultuoasă pe care a avut și pe care încă se pare că o are, Jennifer Lopez declară că a învățat multe lucruri în materie de iubire.

„Când lucrurile nu funcționează și nu ești tratată așa cum ai merita, fă un pas înapoi și analizează atentă lucrurile deoarece nu este vina nimănui, mai puțin vina ta. (…) Trebuie să preiei controlul și să observi care îți sunt limitele. Fiecare are puterea de a schimba lucrurile”, relatează Jennifer Lopez.

Cartea lui Jennifer Lopez este publicată de editura Penguin, care afirmă că actrița și cântăreața a pus serios osul la treabă pentru ca acest proiect să iasă perfect.

Portada libro JLo para articulo

Coperta cărții lui Jennifer Lopez, „Iubie adevărată” (True love)

„Și-a canalizat toată puterea de muncă, onestitatea, creativitatea perpetuă și o viziune artistică pentru a crea o poveste absolut frumoasă care cu siguranță îi va mișca și îi va inspira pe cititorii din toată lumea”, declară într-un comunicat de presă directorul editurii, Raymond Garcia.

O parte importantă care va rezulta din vânzările cărților cântăreței va fi donată către fundația The Lopez Family, care ajută copiii și femeile aflate în nevoie din diferite motive, din toată lumea.

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top