Connect with us

Revistateo.ro

Jennifer Lopez apără REVOLTATĂ acest DREPT al femeilor

Stiri

Jennifer Lopez apără REVOLTATĂ acest DREPT al femeilor

Jennifer Lopez nu mai tace nicio secundă și se declară indignată pentru că lumea o bârfește din cauza faptului că iese cu un bărbat mai tânăr decât ea. Într-un interviu acordat revistei Self, care va apărea în luna ianuarie, Jennifer Lopez declară că este sătulă de toate prejudecățile.

„Ajung cu atâtea clișee despre femei”, a spus artista new-yorkeză pentru publicația respectivă. „Putem să ieștim cu tineri mai tineri decât noi, nu e mare scofală”. Cântăreața a zis că s-a săturat de cât se întoarce acest subiect pe toate părțile, dacă o femeie matură ar avea dreptul să iasă cu un băiat ceva mai tânăr decât ea.

CITEȘTE ȘI: EL ESTE MOȘ CRĂCIUN DE LA REAL MADRID

„Toate vechile clișee despre femei trebuie să dispară, ajunge deja”, spune revoltată Jennifer Lopez. „Acum ne aflăm în altă poziție. Suntem femei mature care pot fi dorite. Putem ieși cu bărbați tineri și nu e un subiect tabu. Bărbații au făcut asta de ani de zile și nu e un mare lucru”, spune Jennifer Lopez despre situațiile în care bărbații mai în vârstă ies cu femei mai tinere.

Actrița și cântăreața americană, care a fost căsătorită de trei ori, a mai mărturisit că după fiecare despărțire a căutat mereu consolarea în brațele unui bărbat. „Când ai o durere atât de mare, trebuie să te anestezi într-o oarecare formă. Oamenii fac lucruri diferite”, s-a confesat diva.

Interviul lui Jennifer Lopez a fost acordat în contextul apariției filmului „Boy Next Door”: „Unele persoane ies să se distreze sau să se culce cu orice femeie, dar nu acesta este felul meu de a fi. Nu m-aș simți confortabilă ca femeie. Eu sunt adepta iubirii”, închide J. Lo.

Jennifer Lopez apara revoltata acest drept al femeilor1

Jennifer Lopez apara revoltata acest drept al femeilor2

Jennifer Lopez apara revoltata acest drept al femeilor3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top