Connect with us

Revistateo.ro

James Blunt va concerta in Romania! Afla orasul in care canta marele artist

Inedit

James Blunt va concerta in Romania! Afla orasul in care canta marele artist

James Blunt, artistul care a cucerit milioane de fani cu melodiile sale „You’re beautiful” si „Goodbye my lover”, va concerta in Romania pe data de 31 octombrie 2014.

Concertul lui James Blunt va fi sustinut in Cluj Napoca, cu ocazia inaugurarii Salii Polivalente din municipiu, a carei constructie va fi finalizata la jumatatea lunii septembrie, conform autoritatilor.

Venirea lui James Blunt in Romania a fost facilitata de organizatorii Festivalului International de Muzica si Arta Transilvania, care au declarat intr-o conferinta de presa ca preturile biletelor pentru concert vor varia intre 50 si 250 de lei.

Cluj Napoca va fi singurul oras in care James Blunt va concerta, artistul plecand imediat dupa reprezentatie din tara, urmand sa sustina un concert pe 20 noiembrie in Irlanda.

James Blunt este un artist britanic, in varsta de 40 de ani care a devenit cunoscut lumii intregi dupa ce a lansat piele „You’re beautiful” si „Goodbye my lover”, artistul castigand  de doua ori Brit Awards, tot de doua ori MTV Video Music Awards si a fost de cinci ori nominalizat la Premiile Grammy.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top