Connect with us

Revistateo.ro

Dieta si Sport

Iuliana Marciuc a slăbit 6 kilograme. Ce dietă a ținut

Iuliana Marciuc a slăbit 6 kilograme în numai 6 săptămâni și toată lumea se întreabă cum a reușit să facă acest lucru. Prezentatoarea TV a dezvăluit cum arată dieta sa și cum a reușit ca înainte de sărbători să fie mai slabă cu șase kilograme.

În vârstă de 51 de ani, Iuliana Marciuc vrea să își păstreze silueta care a consacrat-o și a dezvăluit ce a făcut pas cu pas pentru a scăpa rapid de kilogrameke în plus. De asemenea, aceasta simte că a „întinerit” cu 8 ani după ce a slăbit.

Vedeta spune că nu se abate de la regula celor trei mese principale și a celor două gustări zilnice. „Acum mănânc de fiecare dată carne combinată cu salată verde sau cu broccoli […] Acesta e ritmul meu biologic de acum. Mă antrenez de 3 – 4 ori pe săptămână şi am căpătat mai multă mobilitate”, a povestit Iuliana Marciuc pentru sursa click.ro.

Iuliana Marciuc a precizat pentru www.libertatea.ro că cele trei mese principale sunt identice. Mai exact, conțin aceiași nutrienți.

„O proteină cât palma mea, legume și grăsimi cât pumnul meu, iar în zilele de antrenament pot adăuga carbohidrați, adică orez, paste, pâine, cartofi, cât căușul palmei mele. Doi litri de apă pe zi, fără cafea, fără alcool, și fără lactate“, adaugă vedeta tv.

Ce a mâncat de sărbători Iuliana Marciuc

Dacă există un secret ca să scapi de kilogramele în plus acesta cu siguranță este „Niciodată să nu te ridici sătul de la masă”. Iuliana l-a testat pe propria piele și garantează că funcționează.

Probabil că una dintre cele mai mari provocări pentru Iuliana a fost masa îmbelșugată de sărbători. Vedeta a dezvăluti că nu s-a abținut de la sarmale și cozonaci, “însă nu le combin. Adică mănânc după vreo 3 ore cozonac, nu imediat după felul principal“, a mai subliniat prezentatoarea tv.

Citește și: Dieta cu citrice. Cum scapi de 10 kilograme rapid

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top