Connect with us

Revistateo.ro

Care este, de fapt, relația dintre Iuliana Marciuc și Adrian Enache

Staruri

Care este, de fapt, relația dintre Iuliana Marciuc și Adrian Enache

Iuliana Marciuc are o relație de mulți ani de zile cu artistul Adrian Enache. Din relația lor a apărut micuțul David, pe care amândoi îl iubesc ca pe ochii din cap.

Vedeta a oferit detalii din relația sa cu binecunoscutul cântăreț de muzică ușoară pentru publicația Formula As.

La noi, şi acasă, şi la mun­că, nu există un şef. Am re­uşit – slavă Domnului! – să în­văţăm să comunicăm unul cu ce­lălalt, ceea ce e extrem de impor­tant, atât pentru viaţa profesională, cât şi pentru aceea de familie. Între noi nu există vreo concurenţă. Fiecare lasă de la el atunci când simte că e cazul – o înţelepciune pe care am acumulat-o în ani. Nu puţini!

Ba, Adrian a ajuns să se şi distreze: dacă vreodată se aprinde mai tare pe o idee şi ridică puţin tonul – nu neapărat către mine, ci aşa, în general, susţinându-şi punctul de vedere, eu plec din încăperea respectivă. Aşa că începe să râdă şi strigă după mine: “Iar ai plecat şi nu mai am cui să-i spun ce-am de zis?!” În felul ăsta, orice mic posibil conflict se stinge automat.

Acum, sigur, n-aş şti să-ţi spun cum ar fi stat lucrurile în urmă cu nişte ani de zile, dacă ne-am fi aflat în posturile profesionale de acum. În anii care au trecut, şi eu, şi el, am crescut şi profesional, şi din punctul de ve­dere al gradului de înţelepciune, şi unul cu ce­lălalt, aşa că acum totul merge strună.

Iuliana, mândră de cariera lui Adrian

Eu sunt foarte mândră de ceea ce face Adrian, îi apreciez foarte mult munca, iar el, la rândul lui, îmi spune că e foarte mândru de munca mea.

Ceea ce contează foar­te mult, dincolo de faptul că am dezvoltat o iubire rezistentă în timp. Până la urmă, eu cred că valoarea unei relaţii e arătată de rezistenţa ei în timp!”, a declarat Iuliana Marciuc.

CITEȘTE ȘI: Fiica lui Adrian Enache atacata

Mirela Boureanu Vaida a făcut anunțul despre relația cu soțul ei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top