Connect with us

Revistateo.ro

Fiica lui Adrian Enache atacata

Inedit

Fiica lui Adrian Enache atacata

Diana Enache, fiica artistului Adrian Enache, a fost agresata in cursul diminetii de sambata, in scara blocului in care locuia tatal ei, in zona Pantelimon din Capitala chiar de portarul cladirii. Barbatul a agresat-o si a taiat-o cu cutitul la mana, copila de 17 ani fiind dusa de urgenta la spital.

Fiica artistului Adrian Enache, in varsta de doar 17 ani, a fost agresata de un barbat in cursul dimineatii de sambata, in jurul orei 6.00. Fata tocmai se intorsese din oras, unde petrecuse cu prietenii, potrivit Romania TV.

Astfel, atunci cand a ajuns in complexul unde locuieste tatal ei, copila a deschis usa apartamentului, descoperind ca nu are lumina. Ulterior, ea a coborat la portarul imobilului, pentru a-i cere ajutorul. Barbatul, un libanez de 46 de ani, a urmat-o spre apartament, iar cand a ajuns in dreptul panoului electric, acesta i-a pus cutitul la gat si a atacat-o.

Atunci cand a incercat sa scape, eleva s-a ranit pe maini si in zona gatului, insa vecinii au fost treziti din somn de strigatele fetei, iar acestia i-au sarit in ajutor. In scurt timp, Diana a fost dusa de urgenta la spitalul Floreasca, fiind in continuare sub supravegherea medicilor.

Suspectul fost prins de politie, fiind in prezent retinut pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventiva. Adrian Enache a depus o plangere la politie. Vinovatul si-a recunoscut fapta, motivand ca fata lui Adrian Enache a fost extrem de nepoliticoasa si el nu a mai suportat-o, asa ca a atacat-o.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top