Connect with us

Revistateo.ro

Iulia Albu, despre căsnicia cu Mihai Albu: „Pentru viața mea, nu consider că...”

Staruri

Iulia Albu, despre căsnicia cu Mihai Albu: „Pentru viața mea, nu consider că…”

Iulia Albu a divorțat de fostul soț în urmă cu 5 ani. Ea și Mihai Albu au un copil, pe Mikaela, dar de câțiva ani cei doi nu își mai vorbesc. Jurata de la „Bravo, ai stil” a vorbit despre trecut, dar și despre motivele care au dus la separarea de designer.

„A fost unul dintre motive (n.r. faptul că nu a lăsat-o să îşi facă o carieră în modă a fost unul dintre motivele divorţului), nu a fost însă motivul principal. Pentru viaţa mea nu consider definitorie aceea perioadă, singurul lucru pentru care îi sunt veşnic recunoscătoare lui Dumnezeu este Mikaela.

Și consider că din acest punct de vedere nu am făcut nicio greşeală pentru că sunt extraordinar de norocoasă să am un copil absolut normal.

Copilul meu nu este perfect, copilul meu nu pluteşte când merge. Consider că în general unele lucruri sunt relevante în viaţă, altele sunt definitorii sau sunt total insignifiante. Acum cu siguranță nu sunt sub papacul nimănui. Am lângă mine o persoană minunată!”, a declarat Iulia Albu pentru revista Viva!.

Citește și: Mihai Albu și-a oficializat relația cu ea! Designer-ul se iubește cu sora unei artiste

Iulia se gândește la o nouă căsnicie

Iulia Albu, a vorbit despre iubire şi despre bărbatul cu care se iubește. Jurata de la „Bravo, ai stil”, a spus că este fericită că are alături de ea un bărbat care o iubeşte şi pe care-l iubeşte. Mai mult decât atât, aceasta se gândește la căsătorie.

Citește și: Problema de sănătate pe care Iulia Albu a ascuns-o toată viața

„Nu am încă un inel pe deget. Nu ne-am gândit la nași. (…) M-am împiedicat când am intrat în studio și i-am zis că mă mărit. Sunt sigură că mă va surprinde la momentul potrivit cu ceva foarte frumos…

Nu am nici un inel încă. Iubitul și fiica mea se înțeleg foarte bine, locuim împreună și au o relație extraordinară. Sunt oameni care fac sacrificii enorme ca să fie alături de persoane pe care o iubesc. Ne dorim copii. Eu îmi doresc trei copii în total. Nu știu cum vom face având în vedere că am o carieră”, a mai spus Iulia Albu pentru sursa citată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top