Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Este el iubitul Iuliei Albu?

Anul Nou începe cu surprize în lumea mondenă. În ultimii doi ani, presa a tot speculat despre cine ar ocupa actualmente inima criticului de modă Iulia Albu.

Fosta jurată „Bravo, ai stil” a vorbit în câteva ocazii despre bărbatul cu care își împarte viața și a oferit câteva detalii: știm că este un bărbat potent financiar și nu este român.

Acum, Iulia a postat o fotografie pe contul ei de Instagram cu un bărbat misterios despre care presa tabloidă scrie că este el, celebrul iubit care până acum a fost în anonimat.

Pe bărbat îl cheamă Mike, iar Iulia a vorbit despre relația cu acesta. „Căsătoria este, momentan, un subiect care nu mă stârnește foarte tare. Am o relație în care sunt foarte fericită. Am lângă mine un bărbat care mă iubește și pe care îl iubesc. Consider ca este importanta casatoria insa, deocamdata, pentru mine nu este un lucru prioritar.

Timpul liber mi-l petrec impreuna cu fetita mea, Mikaela, familia mea si iubitul. Cu toate ca nu am mult timp liber, gasesc timp pentru ca, de doua ori pe saptamana, merg la patinoar si la echitatie, impreuna cu fiica mea. Incerc sa combin cariera mea si timpul dedicat familiei, in asa fel incat nicio parte sa nu aiba de suferit”, a declarat Iulia Albu.

CITEȘTE ȘI: Fanii „Bravo, ai stil” o vor pe Iulia Albu înapoi: „Era cea mai obiectivă”

Silvia de la „Bravo, ai stil” a pus ochii pe Victor Slav: „La prima întâlnire…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top