Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Cum arată fetița Iuliei Albu azi. Îi seamănă leit

Puțini știu că Iulia Albu are o frumusețe de fată. O cheamă Micaela și seamănă perfect cu mama ei. Este stilată de mică pentru că fosta jurată „Bravo, ai stil” a avut grijă să îi insufle bunul gust micuței sale.

Micaela este rodul iubirii dintre Iulia și Mihai Albu, iubire care s-a stins în anul 2013 cu un divorț.

Cei doi se înțeleg foarte bine, probabil de dragul fetiței, o copilă care i-a cucerit pe internauți cu frumusețea ei (vezi foto mai jos).

„Am o relaţie relativ bună cu fosta mea soţie. Ne vedem de creşterea copilului. Programul de vizită a rămas cel stabilit de instanţă. De sărbători, va fi la mine în al treilea weekend şi împreună vom încerca să facem tot felul de lucruri frumoase. Mikaela e deja mare acum, vorbim la telefon şi ne înţelegem de minune.

Fetiţa stă când la mine, când la fosta soţie şi suferă din cauza problemelor din familie. Am încercat să-i explicăm situaţia şi să o facem să înţeleagă. Pentru că Mika a ajuns să stea un Crăciun la un părinte, iar de Revelion, la altul”, a declarat Mihai Albu pentru Click!

„Nu-mi doresc asta pentru ea în acest moment (n.r.: ca Mikaela să intre în lumea modei). Este important să-și vadă de școală. Noi avem shooting-uri pe care le facem împreună, dar care nu sunt pentru public”, a mărturisit polițista modei.

CITEȘTE ȘI: Iulia Albu a vorbit despre relația cu Cristi Borcea și fosta soție, Mihaela

Radu Vâlcan și Adela Popescu au ales numele pentru cel de-al doilea copil

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top