Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Iulia și Mihai Albu au dezvăluit cum se înțeleg după divorț

La șase ani de la divorț, Iulia și Mihai Albu au făcut pace. Cei doi se înțeleg mai bine, de dragul fiicei lor, Mikaela, după ce o perioadă de timp nu și-au vorbit deloc.

Cei doi dezvăluit cum a decurs viața lor de după divorț.

„Am o relaţie relativ bună cu fosta mea soţie. Ne vedem de creşterea copilului. Programul de vizită a rămas cel stabilit de instanţă. De sărbători, va fi la mine în al treilea weekend şi împreună vom încerca să facem tot felul de lucruri frumoase. Mikaela e deja mare acum, vorbim la telefon şi ne înţelegem de minune”, a mărturisit Mihai Albu pentru click.ro.

Iulia Albu a fost nevoită să o ia de la zero după divorț și a dezvăluit ce făcea în timpul căsniciei cu designerul de pantofi.

„Am renunţat la tot, la cariera în avocatură, m-am apucat de altă facultate, am luat-o de la capăt. Eu lucrasem deja ani de zile, mai puţin la vede­re, pentru câteva branduri de modă, dar în momentul în care am decis să devină pu­blic totul am renunţat la tot, inclusiv la viaţa mea persona­lă şi la familia mea.

Citește și: Iulia Albu, despre căsnicia cu Mihai Albu: „Pentru viața mea, nu consider că…”

Separa­rea de fostul soţ nu a fost o problemă. A fost o problemă faptul că m-am trezit din-tr-odată într-o situaţie în care pur şi simplu nu am mai avut nimic şi a trebuit să o iau de la zero. Nu mi-am pus nicio­dată problema că ar trebui să am un cont pregătit pentru orice eventualitate şi a trebu­it, în primele luni după divorţ, să trăiesc din foarte puţini bani.

Şi mi-a fost foarte greu. Tocmai intrasem la facultate şi, deşi am intrat prima, am fost şi bursieră, a trebuit să o plătesc, pentru că era a doua facultate făcută la stat. Dar asta m-a impulsionat şi, după două luni, am luat primul meu job plătit foarte bine, după care au ur­mat Kanal D şi alte contrac­te.

Pentru mine, oricum lu­crurile astea s-au întâmplat într-o altă viaţă. Fiecare om are convingerile şi drumul lui în viaţă. Acum, eu îi mulţumesc pentru divorţ. În fiecare zi când mă trezesc, zic: Doamne, mulţumesc pentru asta! Dar momentul acela a fost traumatizant. Te trezeşti singur”, a declarat pentru viva.ro, Iulia Albu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top