Connect with us

Revistateo.ro

Ion Manole, dezvăluiri despre Mădălina Manole! De ce se ducea atât de des în America

Staruri

Ion Manole, dezvăluiri despre Mădălina Manole! De ce se ducea atât de des în America

S-au împlinit opt ani de când Mădălina Manole nu mai este printre noi și o mulțime de întrebări au rămas fără răspuns. Printre cei care nu își pot explica multe lucruri se află chiar tatăl artistei, Ion Manole.

Rămas văduv anul trecut, după ce soția sa a plecat dintre noi, Ion Manole a făcut câteva dezvăluiri despre fiica sa. Acesta a spus niște lucruri neștiute despre trecutul Mădălinei.

Citește și: Ce au găsit în calculatorul Mădălinei Manole

Acesta a vorbit la „Agenția VIP” despre faptul că Mădălina a fost angajată în cadrul Armatei. Ion Manole susține că fiica lui era în armată și ar fi colaborat cu SRI. Zilele trecute, s-a vorbit chiar despre faptul că Serviciile Secrete ar avea legătură cu decesul fiicei sale.

Citește și: Gestul impresionant făcut de fiul Mădălinei Manole în memoria mamei sale

„Eu nu am acuzat Serviciile Secrete, eu am acuzat SRI pentru că nu ne-au lăsat să intrăm în calculatorul fiicei mele și m-am enervat. Mădălina, când a plecat pentru prima dată în America, a fost dată afară de la Armată.

Lumea nu știe că fata mea a fost angajată la Armată și eu m-am întrebat mereu de ce a fost dată afară, pentru că după câteva luni, au chemat-o înapoi.

Ion Manole, dezvăluiri inedite despre vizitele fiicei sale în America

Mai apoi, a plecat din nou în America, mi-a zis că avea o treabă. A plecat încă o dată pe ascuns, nu a știut nimeni. A scos de la bancă 10.000 de dolari, i s-a spus să-și țină serviciul aici, ne-a spus că vrea să meargă să se îmbrace din America, să-și schimbe look-ul.

Eu cred că o trimiteau ăștia de la SRI, să meargă și apoi să o ia la întrebări, iar mai apoi iar au dat-o afară de la Armată. De ce a fost dată de două ori de acolo? Iar o dădeau afară, iar o angajau…”, a afirmat Ion Manole.

Mădălina Manole a fost găsită fără viață pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care împlinea 43 de ani. Plecarea sa dintre noi a fost imediat învăluită sub mister. Anchetatorii au ajuns la concluzia că artista și-a luat viața.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top