Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

A intrat peste soțul ei la duș, din greșeală. Când s-a uitat la corpul lui a plâns, iar apoi a băgat divorț

Melanie a fost căsătorită cu soțul ei timp de 11 ani. O întâmplare a făcut să își dea seama lângă cine a stat atâta timp.

A băgat divorț subit

Într-o zi ca oricare alta, femeia pregătise cina. La un moment dat, observând că soțul ei nu răspunde la chemarea la masă, a mers peste el să îl întrebe cum preferă un anumit preparat culinar.

A dat peste el în cabina de duș, iar când a văzut ce avea pe corp a început să plângă. A urmat o adevărată criză de nervi.

 

Ceea ce a văzut femeia erau niște semne evidente ale infidelității bărbatului ei. Acesta avea mai multe mușcături în zona abdomenului și pe gât.

După o ceartă cu reproșuri și crize de isterie, soțul ei a fost nevoit să recunoască ce era deja știut: a înșelat-o pe femeie, iar serile petrecute ”la job” erau de fapt dedicate amantei sale.

Citește si: Problemele românilor în dormitor

Activitatea sexuală are un rol importat în relația de cuplu. Când apar probleme legate de sex, atunci pot să apară certurile, infidelitatea sau chiar despărțirile. Iată care sunt problemele românilor în dormitor.

Problemele românilor în dormitor

1. Cuplurile fac sex rar și de aceea se ajunge la infidelitate. Specialiștii susțin că din cauza lipsei activității sexuale, mulți ajung la un moment dat să își înșele partenerii de cuplu. Este un semn că relația nu îi mulumește. În urma infidelității, este psibil ca acel cuplu să rămână împreună și chiar să devină mai unit. Pe de altă parte, este posibil ca cei doi parteneri să se despartă.

2. Lipsește dorința de a face sex. Se poate întâmpla ca în cuplu, dorința sexuală a partenerilor să fie diferită. Mai exact, unul dintre ei să aibă o dorință mai accentuată decât celălalt. Specialiștii susțin că sexul nu trebuie să se rezume numai la dorința de a ajunge la orgasm. De asemenea, este important să existe o conexiune între parteneri. Cei doi parteneri trebuie să se relaxeze, să se simtă confortabil din punct de vedere emoțional.

3. Ejacularea precoce este o altă problemă cu care se confruntă cuplurile din România. Este o problemă care poate fi deranjantă și pentru femei, nu numai pentru bărbați. Cei care au această problemă se simt jenați și încep să creadă că partenerele lor vor ajunge la un moment dat la infidelitate.

4. Sexul devine mult prea monoton. Este una dintre problemele pe care cuplurile le au când vine vorba despre sex. Specialiștii recomandă ca în astfel de situații cei doi parteneri să fie creativi, astfel încât să scape de monotonia supărătoare.

5. Nu mai au timp pentru sex. Multe cupluri sunt ocupate. Fiecare partener are prorpia viață socială, un loc de muncă etc. Și, mai mult decât atât, cei doi refuză să facă din sex o activitate programată. Vor ca totul să fie spontan. Însă nu au timp pentru asta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top