Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

INTERVIU: Maia si TEO Trandafir pentru WowBIZ

INTERVIU: Maia si TEO Trandafir pentru WowBIZ. Maia l-a impresionat pe Madalin Ionescu! Uite ce interviu super WOW i-a acordat prezentatorului!

 

– Teo Trandafir este mandra de fiica ei: „Toata lumea se mira ca fata mea vorbeste”

Teo Trandafir a vorbit despre cum si-a sarbatorit ziua de nastere. „A fost cea mai frumoasa zi din viata mea. Nu stiu daca am avut intr-un an mai tare. Noi am inceput de sambata. Am fost luata de acasa nu stiam ce se intampla. Mi-au luat copilul”, a spus Teo.

„Eu eram la Snagov, o asteptam pe mami. Cadourile sunt doar lucruri materiale. Am avut emotii pozitive. I-am dat momentul prielnic de a se bucura. A putut sa fie mandra. Mama nu ma cocoleseste prea mult. Are grija de mine. Daca nu ma urmareste, pot sa fac prostioare. De exemplu, cu vorbitul colorat. Pe ea nu am auzit-o vorbind urat niciodata. Mama mea se mai supara pe mine dar foarte rar. Am intarziat fara sa o anunt. Am vrut sa dorm la cineva si m-am razgandit si s-a suparat”, a spus Maia.

Madalin Ionescu a fost vizibil impresionat de vocabularul si de felul cum gandeste fiica lui Teo.

„Toata lumea se mira ca copilul vorbeste. Astia ne vor calca in picioare. Daca noi nu ne vom adapta inteligentei lor, meritam sa fim aruncati la gunoi. Problema a fost sucitul fara prevenit. M-a sunat copilul ca nu poate fara mine. Am un ton de mie imi ingheata sangele. Saraca de ea, era paralizata. Evident, ca nu a gresit cu nimic copilul”, a spus Teo.

„Nu am ce sa ii reprosez. Am revolte pe moment. Cand gresesc ii spun am gandit despre ea si imi cer scuze. Atunci cand ea a fost bolnava, imi doream foarte mult sa se faca bine si sa stam de vorba. Mi-a fost greu fara ea ca nu aveam cu cine sa vorbesc si tineam totul in mine. Chestiile astea ma atacau”, a spus Maia.

„Cand am bani, ma gandesc mereu ce sa ii iau mamei. Apoi, cu ce imi mai ramane imi cumpar ceva”, a spus Maia.

Interviu – Maia si Teo Trandafir la WowBIZ

„Ea face coliere, cercei. Face niste impletituri superbe. Primele mele bijuterii sunt facute de ea”, a explicat Teo.

„Ma folosesc de faptul ca sunt fiica lui Teo numai in chestii nobile. In rest nu. Am prieteni. Este un baiat de care imi place. Face karting si baschet. Petrecem mult timp impreuna. E amuzant. Stie sa pastreze o prietenie. In intimitatea mamei mele nu ma bag. Cum ea mi-a spus ‘faci cum crezi’, eu spun la fel”, a spus Maia.

Teo Trandafir a vorbit si despre relatia de prietenie pe care o are cu Antonio Passarelli.

„Eu cred intr-un sentiment superior care se numeste fascinatie. N-are nicio legatura cu derizoriu. Sunt intr-o absoluta admiratie fata de un om extrem de modest, cu care Maia se simte extraordinar. Avem o legatura foarte frumoasa”, a spus Teo despre Passarelli.

„Antonio face arta in bucatarie. Imi place mult cum vorbeste limba romana”, a completat Maia.

Teo Trandafir si-a amintit si despre perioada in care o ducea prost cu banii.

„Eu si Maia am trecut prin momente grele. Dar am trecut in doi. Eu si ea. Se punea problema ca mancam ce era si gata. Ceea ce traiesc eu aici la Kanal D este un vis. Dimineata ma intreb daca e adevarat”, a spus Teo

Mai multe detalii pe WowBIZ.ro

3 Comments

3 Comments

  1. Marinela

    2014-06-03T09:27:19+03:00 at 2014-06-03T09:27:19+03:00

    Si eu, ca multe alte milioane, o indragesc pe Teo de cand facea matinale cu Badea. O ador pur si simplu!

  2. livia

    2014-06-03T15:39:22+03:00 at 2014-06-03T15:39:22+03:00

    felicitari pt minunea de copil 🙂
    tare draga si scumpa foc
    va pup

  3. Vali

    2014-06-04T02:37:57+03:00 at 2014-06-04T02:37:57+03:00

    Doamne, ce minune de copil!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top