Connect with us

Revistateo.ro

Interviu cu mama si cu sora studentului Andrei Anghel

Stiri

Interviu cu mama si cu sora studentului Andrei Anghel

Printre cei 298 de pasageri care au pierit nevinovati in avionul doborat la granita dintre Ucraina si Rusia s-a numarat din nefericire si un roman.

Mama si sora lui Andrei Anghel, romanul care si-a pierdut viata in accidentul aviatic din Ucraina, au oferit un interviu pentru Stirile PROTV.

„Venea acasa in vacante. Urma sa vina acasa iar, dupa vacanta asta. Voia sa ia premiul Nobel pentru ceva, voia sa faca ceva in viata lui, in domeniul medicinei. Initial voia sa faca cercetare, orice facea i-a placut. Mi-a trimis un mesaj inainte de a se urca in avion.

Vom primi inapoi ceva din trupul lui, nu stim cat. Unii sunt intr-o forma mai buna, altii sunt greu de identificat. Am vorbit cu mama Olgai, ea asteapta sa vina cineva sa ia probe de ADN.
Nu stiu cum o sa faca. Ne-au recomandat sa nu mergem in Ucraina. Probabil si daca mergem, nu ne vor da voie sa mergem acolo. Practic, nu avem ce face. E greu de spus, acum poti spune ca orice putea fi un semn. Andrei era racit, i-as fi putut spune sa mai amane…”, a spus mama lui Andrei.

Anca Anghel, mama lui Andrei

Sora lui Andrei, Alexandra, a povestit ca a vorbit cu fratele ei chiar inainte de a se imbarca. „Era atat de entuziasmat de vacanta. Era foarte bucuros. Era un om care iubea viata, voia sa schimbe lumea si de asta a ales sa fie medic.

Tot nu-mi vine sa cred ca nu mai este. Era cel mai amuzant om pe care l-am cunoscut, putea sa rada de orice, in special de mine. E fratele meu mai mic, dar mereu eu am fost de fapt sora lui mai mica. Era un om minunat. Am aflat cand un coleg de scoala mi-a scris pe Facebook daca stiu, daca ei erau in acel avion. Cand am vazut stirea la televizor am crezut ca este vorba ce celalalt avion malaysian. Urasc sa vorbesc despre el la trecut, e atat de ciudat.

Te rog sa ai grija de tine! Te iubesc”, au fost ultimele cuvinte pe care Alexandra i le-a spus fratelui ei, conform City News Toronto.

Cei de la City News Toronto mai scriu ca mama lui Andrei l-a rugat sa nu plece, pentru ca era racit, insa baiatul a insistat sa isi respecte programul din cauza ca rezervase deja biletele de avion si cazarea la hotel.

1 Comment

1 Comment

  1. Gamarcimar...

    2014-07-21T09:16:03+03:00 at 2014-07-21T09:16:03+03:00

    De ce oare ne „place” sa exploatam,sapam,exagera in interviuri???Sa stam cu „gura cascata” la ce-ar mai putea spune niste oameni indurerati,sa-i silim-intr-un fel sau altul-sa ne „dea” ce?Cum pot unii oameni sa se uite ca prostii,asteptand cu sufletul la gura-oare ce spun,ce e nou,ce amanunte ne rezerva,,,televiziuni care nu mai au cu ce-si umple spatiul de emisie,ca oricum e de asa joasa calitate totul si la Pro,si la Antene si peste tot!!!Mai au cei de la Animal Planet,Discovery ,TLC(cateva doar ramase,din fericire…)sa inceapa sa faca la fel…Subcultura-e un mod din vechea Roma…Da oamenilor paine si circ si manipuleaza-i…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top