Connect with us

Revistateo.ro

alexandra-stan-interviu-teoshow

Inedit

Interviu Alexandra Stan – Premiera de videoclip

Alexandra Stan a trecut in vara anului 2013 prin momente crunte. O stire aparuta ca din cer ne arata atunci imagini cu Alexandra Stan plina de vanatai. Managerul ei o batuse cu brutalitate pe cea mai in voga artista din Romania.

Vestea ne-a socat pe toti, iar stirile deveneau cu fiecare minut tot mai controversate, informatiile erau multe iar presa lansa o gramada de presupuneri.

Marcel Prodan, fostul manager al Alexandrei Stan, ranjea in fata ecranelor noastre, iar Alexandra plangea de durere. A fost nevoie de ceva timp pentru ca artista sa isi revina si momentul relansarii sale a sosit, ieri, la TEO SHOW a lansat in premiera cel mai nou single al sau care are o poveste uimitoare.

In materialul video de mai jos puteti vedea un interviu de exceptie cu Alexandra Stan, care vorbeste deschis despre problemele ei dar si despre planurile sale de viitor.

Interviu Alexandra Stan – TEO SHOW

Videoclip Alexandra Stan – Thanks For Leaving

1 Comment

1 Comment

  1. Mihaela

    2014-05-08T19:45:05+03:00 at 2014-05-08T19:45:05+03:00

    Buna seara Teo,

    Te rog din suflet daca imi poti spune cum o cheama pe d-na care statea langa emisiunea din 29 aprilie langa Alexandra Stan. Imi cer scuze, dar nu i-am retinut numele. In schimb am retinut ca lupta impotriva Violentei in familie.

    Cu deosebita stima si consideratie,
    Mihaela

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top