Connect with us

Revistateo.ro

Instructorul de tir al lui Teo, ucis de un cursant

Stiri

Instructorul de tir al lui Teo, ucis de un cursant

Instructorul de tir al lui Teo, ucis de un cursant. Nicolae Tănase, de 56 de ani, era un iscusit instructor de tir, prin mâinile căruia a trecut Şi Teo Trandafir luna trecută, pentru a învăţa alături de colegul de emisiune, Bursucu, cât de greu se trage cu pistolul.

Din păcate, bărbatul a fost împuşcat marţi chiar de propriul elev, un tânăr de doar 24 de ani. Din primele cercetări se pare că incidentul a fost cauzat intenţionat de cursant, care apoi s-a sinucis, lăsând în urmă un bilet de adio prin care spunea că tot ce îşi doreşte este să maoră şi că se simte inutil.

Serviciul de Omoruri al Poliţiei Capitalei a declarat că din imaginile surprinse de camerele de supraveghere reiese că tânărul şi-a împuşcat instructorul de trei ori cu un pistol marca Glock, după care şi-a luat viaţa, împuşcându-se în cap.

Şocată de veste, Teo Trandafir a declarat pentru wowbiz.ro: „Este incredibil. In urma cu o luna l-am vizitat la poligon. Ne-a invatat sa tragem, si pe mine si pe Bursucu. A fost uimit cand a vazut cat de bine ne-am descurcat amandoi, desi nu mai pusesem mana pe arma. Era un om deosebit, dedicat meseriei, un instructor foarte bun, caruia ii placea sa fie ascultat de cursanti. Bursucului i-a placut atat de tare sa traga cu pistolul, incat a facut-o de mai multe ori, dovedind ca are aptitudini reale. La un moment dat, chiar, instructorul l-a provocat pe Bursucu. I-a spus ca nu nimereste tinta de la o anumita distanta. Au pus pariu, pe o sticla de suc. Bursucu a nimenit si a castigat pariul. O sticla de suc pe care nu o va mai primi niciodata…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top