Connect with us

Revistateo.ro

Cum inseala femeile in functie de zodie

Cuplu

Cum insala femeile in functie de zodie

Cum insala femeile in functie de zodie BERBEC, TAUR ŞI GEMENI

Pentru femeile născute sub semnul uneia dintre aceste trei zodii, motivul principal pentru care ajung să-şi înşele partenerii este tradarea. În plus, cele aflate în Berbec vor fi infidele nu numai dacă sunt trădate, ci şi ignorate. Femeile din zodia Taur vor înşela şi ele dacă nu li se mai acordă atenţia cu care erau obişnuite, iar cele din Gemeni vor înşela de cele mai multe ori din pură curiozitate.

Cum insala femeile in functie de zodie RAC, LEU ŞI FECIOARĂ

Principalul motiv pentru care femeile Rac, Leu sau Fecioară ajung să înşele este… plictiseala. Mai exact, în momentul în care realizează că nu mai au nimic de descoperit la partenerul lor, se vor gândi tot serios să îl inşele. Femeile aflate sub zodia Rac vor înşela şi dacă sunt trădate, iar cele din Leu daca nu mai sunt idolatrizate. Femeia Fecioară înşală şi dacă găseşte pe cineva superior jumătăţii lor.

Citeste pe Huff.ro: Trei zodii care se gandesc numai la sex

Top 4 zodii masculine care saruta ca in filme

Top 4 zodii pe care nu le vei uita niciodata dupa ce le-ai cunoscut

Cum insala femeile in functie de zodie BALANŢĂ, SCORPION ŞI SĂGETĂTOR

Chiar dacă nu vor recunoaşte niciodată acest lucru, femeile Balanţă, Scorpion şi Săgetator vor ajunge să fie infidele în momentul în care le este pusă în pericol stabilitatea financiară. Cu alte cuvinte, dacă soţul/iubitul nu va mai face bani, se vor orienta instinctiv către altcineva, mult mai potent financiar.

Cum insala femeile in functie de zodie CAPRICORN, VĂRSĂTOR ŞI PEŞTI

Femeile din aceste trei zodii au un motiv comun pentru care înşală: dacă îşi pierd fiorul dragostei şi simt că iubirea e pe ducă. Femeile nascute in zodiile Capricorn, Vărsător şi Peşti nu prea au alte motive pentru a-şi înşela partenerul, aşa că este de datoria lui să menţină flacăra aprinsă în permanenţă.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top