Connect with us

Revistateo.ro

Ingredientul care face minuni pentru sănătatea scalpului și a părului

Stiri

Ingredientul care face minuni pentru sănătatea scalpului și a părului

Scalpul are nevoie de o îngrijire specială dacă îți dorești un păr frumos și sănătos. Acesta susține firul de păr și îi poate oferi volum, sau îl poate aplatiza oferindu-i un aspect lipsit de viață. Totodată, un scalp sănătos te păzește de mătreață, iritații și mâncărimi. Pentru aceasta însă, trebuie să înțelegi că scalpul este o piele extrem de fină, sensibilă și pretențioasă, care are nevoie de mai multă atenție din partea ta, la fiecare spălare.

CITEȘTE ȘI: BUSTUL SAU INTELIGENȚA? CE ATRAGE MAI MULT UN BARBAT!

Circulația la nivelul scalpului este extrem de improtantă pentru sănătatea acestuia și pentru aspectul podoabei capilare. De aceea trebuie săf aci tot ce îți stă în putință pentru a o stimula. Acum poți face acest lucru cu un ingredient extrem de simplu dar foarte eficient. Probabil știi deja că produsele de îngrijire preparate în casă sunt întotdeauna recomandate pentru că nu te afectează în mdo negativ pe termen lung și îți oferă rezultate mai lente, dar foarte sigure.

Exfoliantul homemade despre care vorbim acum este soluția ideală pentru îngrijirea părului, mai ales dacă ai firul subțire și te confrunți cu o sensibilitate ridicată a pielii capului. Zahărul brun este ingredientul principal al acestui produs. Acesta stimulează într-un mod delicat circulația de la nivelul scalpului și îndepărtează celulele moarte eficient. În combinație cu alte ingrediente benefice poate oferi rezultate minunate.

Combină așadar zahărul brun cu tărâțe de ovăz și puțin ulei de măsline și formează o pastă densă. Masează scalpul cu ea timp de 5-10 minute și apoi clătește-te cu apă caldă și spală-te cu șamponul tău obișnuit. Poți repeta acest tratament de două ori pe săptămână, însă nu mai des. Vei observa după câteva utilizări că scalpul tău este mai curat, mătreața va dispărea și părul tău va fi mai voluminos și mai puternic.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top