Connect with us

Revistateo.ro

Unele informatii despre sex te pot ajuta. Daca vrei sa ai o viata sexuala interesanta, atunci ai putea tine cont de anumite lucruri.

dragoste

Informatii despre sex care iti pot fi de folos

Sunt multe lucruri pe care oamenii inca nu le stiu despre sex. Mai jos vei gasi o lista cu cateva dintre ele. Afla care sunt acele informatii despre sex care te vor face sa te simti mai bine data viitoare cand vei fi cu partenerul tau de cuplu.

Informatii despre sex care te vor face sa te simti mai bine

1. Poate fi interesat sa incercati lucruri noi in dormitor. Si, astfel, vei putea afla ce ii place si ce nu ii place partenerului tau cand vine vorba despre sex.

2. In timpul sarutului, corpul produce mai mult estrogen, care face pielea si parul femeii sa straluceasca.

3. Oamenii care fac sex au un somn mai linistit. Asta pentru ca se elibereaza de stres si au tensiunea arteriala mai scazuta.

4. Preludiul este important. Pentru ca va condimenta relatia si actul sexual.

5. Nu trebuie sa organizati nimic. Altfel, lucrurile se pot complica. Cel mai bine este sa va lasati purtati de val si de ceea ce simtitit.

6. Vei arde 200 de calorii daca te vei saruta cu partenerul de viata timp de 30 de minute.

7. Cel mai lung sarut a fost inregistrat in anul 2005. Atunci, un cuplu s-a sarutat timp de 31 de ore, 30 de minute si 30 de secunde.

8. Daca iti vei surprinde partenerul de cuplu cu un sarut si cu o imbratisare, va aprecia asta. Niciodata nu va fi deranjat de acest gest.

9. Cand vorbim despre sex, calitatea conteaza mai mult decat cantitatea.

10. Niciodata nu trebuie sa ii lasi partenerului de cuplu senzatia ca este obligat sa faca sex cu tine.

11. Incercati sa va condimentati viata sexuala. Folositi jucarii sau puneti in aplicare anumite fantezii. Nu trebuie sa va simtiti jenati de aceste lucruri.

12. Saruta-ti partenerul de cuplu atunci cand se asteapta mai putin. Este o modalitate buna prin care puteti initia actul sexual.

 

De ce fac femeile sex

Femeile au o sensibilitate mai accentuata fata de barbati si asta din cauza schimbarilor hormonale care au loc luna de luna. Numeroase studii facute de psihologi si sexologi reputati au aratat ca femeile pun suflet in tot ceea ce fac, chiar si cand vine vorba de activitatea sexuala.

Femeile nu isi pot imagina sexul fara un strop de pasiune, fara dragoste, pe cand barbatii fac de multe ori sex pentru eliberarea hormonala. La intrebarea „De ce fac femeile sex?” exista cateva raspunsuri. Multi barbati cred ca doamnele si domnisoarele fac dragoste atunci cand se simt singure sau cand vor sa fie validate in ochii partenerului. Cei care cred asta nu sunt departe de adevar.

Asadar, de ce fac femeile sex?

Un studiu recent arata ca sexul la femei este cauzat nu doar de hormoni, ci si de o serie de factori psihologici. Cercetarea care a avut loc in 5 clinici din Statele Unite arata ca factorul emotional este mai puternic decat cel hormonal. Femeile isi doresc, asa cum multi barbati si-au imaginat deja, validare, incredere in fortele proprii. Practic, sexul contribuie din plin la stima de sine.

John Randolph, unul dintre autorii studiului care a incercat sa raspunda la intrebarea de ce fac femeile sex spune ca fara factori psihologici nu ar exista nicio partida de amor cand vine vorba de femei.

Factorii psihologici sunt mai importanti chiar si decat stimularea testosteronului. La studiu au participat peste 3.000 de femei din America. Cercetatorii au recoltat si sange pentru a vedea nivelul hormonilor sexuali.

5 lucruri care se intampla cand faci sex des

Sexul are numeroase beneficii. Cei care fac sex des au observat schimbari la nivel fizic si emotional. Afla care sunt cele 5 lucruri care se intampla cand faci sex des.

Ce se intampla cand faci sex des

1. Sexul aduce beneficii la nivelul sanatatii mintale. Dupa o zi lunga, ai putea fi stresat. Daca vei petrece timp alaturi de partenerul de cuplu, lucrul acesta te poate ajuta sa scapi de stres. Indiferent daca veti face sex sau pur si simplu va veti imbratisa, creierul tau va produce oxitocina. Acest hormon va reduce stresul si anxietatea intr-un timp scurt.

2. Beneficiile sexului apar si la nivelul intregului corp. Miscarea este foarte importanta pentru a fi sanatos si pentru a nu acumula kilograme. In functie de ceea ce se intampla in dormitor si in functie de cat de des faceti sex, vei putea observa anumite schimbari. Sexul previne bolile de inima, iti tonifiaza muschii spatelui, ai picioarelor etc.

3. Sexul creste imunitatea. Persoanele care fac sex des au o imunitate crescuta. Dupa fiecare act sexual, creste numarul anticorpilor din organism. Astfel, aceste persoane sunt ferite de numeroase boli si infectii.

4. Sexul incetineste procesul de imbatranire. In urma unui studiu la care au participat 3.500 de persoane, doctorul David Weeks a ajuns la concluzia ca sexul incetineste procesul de imbatranire. A explicat ca „sexul este cea mai intensa placere care elibereaza anumiti hormoni. In cazul femilor, sexul elibereaza anumiti hormoni care incetinesc imbatranirea.”

5. Poti avea orgasme multiple. Daca faci sex des, atunci poti incepe sa ai orgasme multiple, spun studiile. Cercetarile realizate la Institutul Kinsey subliniaza faptul ca femeile care fac sex des au orgasme multiple. Procentul lor este cu aproximativ 20% mai mare decat in cazul femilor care fac sex rar.

Asadar, sexul aduce mai multe beneficii organismului. Cele mai importante sunt cele 5 mentionate mai sus. Aceste beneficii se pot observa nu numai la nivel fizic, ci si la nivel emotional si mintal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top