Connect with us

Revistateo.ro

Incredibilul Milan Pique Mebarak

Stiri

Incredibilul Milan Pique Mebarak

De când l-a născut pe Milan, Shakira este prezentă la aproape toate interviurile alături de copilul ei sau cel puțin pomenind de acesta. „Îi place să se joace cu mingea de fotbal. Fotbalul este deja pasiunea lui. Știe să cânte imnul Barcelonei (n. r.: echipă la care evoluează tatăl său, Pique)”, spune mândră cântăreața columbiană despre mica vedetă din familia sa.

Micul Milan este un geniu, și nu doar pentru că îl laudă mama sa. Într-o excursie făcută la Washington, Milan se juca de-a ghicitul statuilor: cine din cei care îl înconjura era Jefferson și care era Lincoln. Micul geniu știa deja cele două nume pe care mulți studenți americani abia dacă le citesc o dată la școală. Bineînțeles că momentul a fost filmat și pus pe rețelele de socializare de Shakira.

De unde se trage genialitatea lui Milan? De unde are atâta energie și vrea să absoarbă tot, așa cum se laudă Pique și Shakira? Răspunsul s-ar putea ascunde într-o întâmplare de acum 20 de ani. Gerard Pique a căzut de pe o terasă și s-a lovit la cap, iar acea lovitură care putea să îi fie fatală l-a transformat într-o persoană mai inteligentă, iar asta o spunea Amador Bernabeu, vicepreședintele Barca în timpul mandatului lui Joan Gaspart și bunicul lui Gerard.

Incredibilul Milan Pique Mebarak1

Shakira s-a lăudat pe Twitter că Milan vorbește deja la numai 2 ani următoarele limbi: catalană, spaniolă, engleză, chineză, rusă și germană (ce mai, limbile viitorului!). Nu doar că Milan vorbește aceste limbi, dar este deja un cuceritor pentru că toate fetele își întorc capul după el, acesta având frumusețea mamei și șarmul tatălui. Micuțul îl surprinde pe tatăl său cu pasiunea pe care o are pentru fotbal și ”apucările” surprinzătoare pe care le demonstrează cu piciorul, având toate datele că va fi un fotbalist foarte bun, dacă va alege cariera tatălui.

Incredibilul Milan Pique Mebarak2

Sursa fotografiilor: mujerhoy.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top