Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Incredibil! Uite ce pensie ia Monica Tatoiu! A marturisit in direct!

Monica Tatoiu a vorbit in exclusivitate la TEO SHOW despre tehnicile de seductie ale barbatilor, pomenind de o categorie mai putin cunoscuta de barbati: barbatii-capusa.

Totodata, fosta patroana Oriflame Romania a marturisit ce pensie fabuloasa ia. Vezi cat castiga barbatul ei, in raport cu ea!

„Am avut o contributie foarte mare timp de 15 ani. Sotul meu are o pensie de 15 milioane, eu una de 98”, a marturisit mandra Monica Tatoiu, dupa zeci de ani de munca.

Cum seducem un barbat? La aceasta intrebare, raspunsul a fost prompt din partea femeii de afaceri: „Nu exista o reteta de seducere a barbatului.

Fiecare dintre noi avem un tip de personalitate. Ne impresioneaza anumite lucruri si nu observam alte lucruri. Totul depinde de barbat.

Exista barbati care isi intorc capul dupa muieri, chiar si la 60 de ani. Si ii intreb: Ce vezi la ele? Tu ai vazut ce picioare are?

Tin minte ca au vazut-o pe una in Insulele Cayman si ea se intoarce si zice: Care e primul? Sa vezi atunci cat sunt de lasi. Tipa era nevasta unuia care lucrase pe un vas. Sa ii vezi asa…”

„Exista barbatii capusa. Isi vad de viata lor, au o viata paralela cu viata de familie si capuseaza femeia. Erau la moda prin anii comunismului, aveam niste prieteni pe vremea cand eram la facultate la matematica.

Recitau din tot felul de opere, te duceau in garsoniera de pe Brezoianu si care se lipeau exact de femeile care stiau sa faca bani. Am povesti foarte frumoase cu persoane cunoscute”, a mai spus Monica Tatoiu la TEO SHOW.

„Unii barbati, atunci cand gasesc femeia puternica, isi iau coada sub picioare si fug cu ea”, a vorbit Monica Tatoiu despre situatiile in care barbatii se comport ca niste lasi.

„Cand un barbat spune prea multe cuvinte dulci inseamna ca pe dinauntru este gol”, a mai adaugat fosta patroana Oriflame.

Monica Tatoiu a mai spus ca majoritatea femeilor potente financiar ajunse la maturitate isi cauta barbati „trei-surcele” din care mai gasesc pe piata. Esti de acord cu declaratiile femeii de afaceri?

Sursa foto: Captura KANAL D

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top