Connect with us

Revistateo.ro

Incendiu la o fabrica de artificii - O angajata a luat foc

Stiri

Incendiu la o fabrica de artificii – O angajata a luat foc

O explozie puternica a provocat un incendiu la fabrica de armament de la Sadu in aceasta dimineata. O femeie, angajata la aceasta uzina, a suferit multiple rani si arsuri pe 60% din suprafata corpului. Femeia a fost transportata de urgenta in Bucuresti, anunta presa centrala.

Femeia care lucreaza la Uzina de armament din Sadu, judetul Gorj, manevra cateva particule pirotehnice. Acestea au provocat o flacara, iar de la un simplu incident la incendiu a fost un singur pas. In acelasi loc, acum doua saptamani a avut loc o alta explozie soldata cu un ranit, scrie antena3.ro.

LIVE UPDATE ALERTA CU BOMBA IN BRUXELLES intr-un centru comercial frecventat de romani – Teama de un nou atentat terorist

INCENDIU LA METROU, in tunelul dintre statia Piata Victoriei si Aviatorilor

Victima de azi e o femeie de 41 de ani, careia i-a ars fata fiindu-i afectate in special pleoapele. Dupa ce medicii de la un spital din Targu Jiu si-au dat seama de gravitatea arsurilor, au trimis-o pe femeie de urgenta in Bucuresti.

„Nu este vorba de nicio explozie, ci despre o aprindere cu flacara mai mare intr-o uzina in care se lucra cu fosfor”, a explicat directorul uzinei, Lori Boian, pentru agentia de stiri Mediafax.

Incidentul este verificat in acest moment de autoritatile competente. La fata locului s-a deplasat o echipa a Inspectoratului Teritorial de Munca pentru a vedea daca sunt respectate normele si conditiile legale de munca, si anume daca femeia trebuia sa poarte material special si a beneficiat sau nu de acesta (masca, manusi de protectie etc).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top