Connect with us

Revistateo.ro

Incearca cura cu lamai si ulei de masline. Vei fi uimita de rezultate!

Naturiste

Incearca dieta cu lamai si ulei de masline. Vei fi uimita de rezultate!

Pe langa sistemul digestiv care are nevoie de detoxifiere continua, ficatul este unul din organele care nu trebuie neglijat. Avand in vedere ca activam intr-o societate care ne solicita in permanenta organismul, protejarea tuturor organelor corpului este obligatorie indiferent de anotimp.

De recomandat ar fi ca cel putin o data pe an sa urmezi o cura de detoxifiere. Chiar daca  produsele care iti „garanteaza” curatarea organelor de toxine sunt scumpe si uneori nu dau cele mai bune rezultate, un ajutor la indemana oricui se gaseste in bucatarie si il reprezinta solutia preparata din ulei de masline cu lamaie.

Minunea acrisoara

Amestecul rezultat in urma punerii la comun a uleiului de masline si a lamaiei va vor incarca organismul cu energie. Pe langa faptul ca uleiul de masline amestecat cu lamaia are efecte miraculoase asupra bunei functionari a ficatului si vezicii biliare, rezultatele vor incepe sa se vada la o perioada scurta de timp. Inca din prima saptamana vei incepe sa te simti mai bine si vei avea mai multa energie, putandu-te concentra la activitatile zilnice. In alta ordine de idei, constipatia este combatuta cu acelasi amestec omogen si va tine la distanta cancerul de colon.

CITESTE SI: Uleiul de masline vindeca constipatia, te scapa de matreata si iti curata rinichii

CITESTE SI: Tu ai pune ZEAMA DE LAMAIE in CAFEA? Efectul este UIMITOR

Administrarea eficienta a solutiei preparate din ulei de masline cu lamaie

Daca acest tratament naturist ti-a atras atentia si doresti sa il urmezi trebuie sa tii cont de cateva sfaturi. Initial trebuie sa stii ca acest amestec nu trebui consumat in cantitati mari, pentru ca poate provoca probleme digestive. Nu in ultimul rand, pentru ca beneficiile sa fie de durata trebuie sa urmezi aceasta cura cel putin trei saptamani.

Cum se tine dieta cu lamai si ulei de masline

Daca esti pregatita sa incepi si esti de acord sa tii cont de aceste doua atentionari nu urmeaza decat sa iti pregatesti un pahar cu apa calduta in care adaugi o lingura de ulei de masline extravirgin, o lingurita de miere si sucul proaspat stors de la o lamaie. Amesteca cele trei ingrediente si incepe sa il consumi in fiecare dimineata pe stomacul gol. Daca prezinti simptome de oboseala, greata, gust amar sau stari de moleseala, ar fi cazul sa urmezi o dieta pentru detoxifierea ficatului, insa nu inainte de a-ti face un set de analize. O dieta usoara pentru functionarea optima a ficatului trebuie sa mai contina si mere, broccoli, usturoi, spanac, rucola, salata verde. Tu ai incerca aceasta dieta rapida si usoara? Lasa-ne un comentariu si ne vom bucura de sfatul dat.

Sursa foto: Shutterstock

 

2 Comments

2 Comments

  1. Dumitru ion

    2017-05-02T21:16:30+03:00 at 2017-05-02T21:16:30+03:00

    Am 49 de ani si120 de kg si o burta cam maricica si tare mi-as dori sa nu fie asa recunosc ca mananc cam mult

  2. LAURENTIU

    2017-05-20T19:15:58+03:00 at 2017-05-20T19:15:58+03:00

    O prostie de rețetă pentru detoxifierea ficatului! După o săptămână, începusem să-mi apară iritații pe mâini (palme, brațe și antebrațe, precum și pe întreaga față, de parcă m-aș fi frecat cu șmirghel..! Să te mai iei după rețete postate pe internet! NICIODATĂ!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top