Connect with us

Revistateo.ro

dragoste

Încă mai crezi în aceste 6 mituri sexuale despre bărbați! Află adevărul!

6 mituri sexuale despre bărbați:

1. BĂRBAȚII VOR DOAR SEX. FĂRĂ COMPROMISURI
Această generalizare nu este corectă. Este adevărat că bărbații vor să facă sex înainte de a face alte lucruri împreună cu persoana iubită, însă trebuie menționat că ei sunt suficient de sinceri pentru a recunoaște cât de important este sexul într-o relație. Și cum puteți afla dacă sunteți compatibili nefăcând dragoste?

2. BĂRBAȚII NU AU UN CEAS BIOLOGIC
În realitate, și bărbații trec prin anumite etape simțind anumite necesități. Atunci când aceștia se apropie de 40 de ani, potrivit datelor antropologice, bărbații simt nevoia instinctuală, inexplicabilă științific, de a forma o familie.

CITEȘTE ȘI: 5 OBICEIURI SEXUALE CARE ÎI VOR ÎNDEPĂRTA PE BĂRBAȚI
3. MITUL DESPRE PICIOARELE MARI ALE BĂRBAȚILOR
Se spune că bărbații care au un număr mare la pantof sunt automat mai buni la pat. Nu există nicio informație științifică menită a confirma legătura dintre mărimea organului genital masculin și numărul de la pantof.

4. BĂRBAȚII SE TEM DE CĂSĂTORIE
În niciun caz mai mult decât femeile! Știința spune altceva, însă: din vremuri ancestrale, bărbații au simțit mereu nevoia să ducă rasa umană mai departe, să își protejeze femeia și copiii.

5. BĂRBAȚII NU MIMEAZĂ ORGASMUL
Pot bărbații să se prefacă în pat, încât femeile să creadă că au avut cel mai bun sex din viața lor? Bineînțeles. Femeile au o concepție greșită despre orgasmul masculin: ejacularea nu înseamnă automat plăcere. Orgasmul apare separat de ejaculare, fiind două procese distincte care se suprapun în multe cazuri.

6. UN MIT ADEVĂRAT: TOȚI BĂRBAȚII ADORĂ SEXUL ORAL
Nu încape îndoială asupra acestui fapt. Acest lucru este specific masculin, dar asta nu înseamnă că ei nu își duc misiunea mai departe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top