Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

În doar 10 secunde, bărbații pot spune asta despre femei, legat de sex

În doar 10 secunde, bărbații pot spune asta despre femei, legat de sex:

1. FEMEILE CARE SE FAC CĂ PLOUĂ ASCUND CEVA
Bărbații te pot gini din prima. Dacă la o petrecere, apari ca ”prin minune” sau ”te-ai pierdut” căutându-ți ”prietena” prin zona în care stă el, este clar că o faci în mod intenționat. Acesta este primul semn că îți place de el și asta se poate afla cu o singură privire.

CITEȘTE ȘI: DESTINAȚII DE VIS, LA PARIS
2. BEI VIN ROȘU, SEMN CĂ TE INTERESEAZĂ SEXUL CU EL
Vinul roșu este pasiune curată. Multe femei care vin roșu folosesc această băutură alcoolică pentru a transmite un mesaj codificat reprezentantului sexului tare. Cercetătorii italieni chiar au făcut un studiu legat de sex și vin roșu: femeile care consumă cel puțin două pahare de vin au șanse cu până la 60% mai mari să ajungă în pat cu partenerul ales.

3. O FACI PE INABORDABILA ÎN MOD SPECIAL
Aceasta este o altă tactică ce poate trăda nevoia ta de aventură sexuală cu acel individ. El se prinde ușor și intră în jocul tău. Ai grijă să nu cazi în propria ta capcană: bărbații știu foarte bine că ignorarea doare cel mai tare și s-ar putea să ți-o întoarcă astfel încât să îți potolești aerele de divă cuceritoare.

4. NU PORȚI LENJERIE INTIMĂ ȘI EL POATE OBSERVA ASTA
Dacă ai chef de nebunii, mergi din start cu ideea că o vei face lată. Bărbații pot vedea dacă porți sau nu lenjerie intimă. Acesta este un semnal puternic că hormonii tăi zburdă, iar el poate răspunde acestui mesaj… destul de pervers.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top