Connect with us

Revistateo.ro

Imagini UNICE cu Prințesa Diana și fiii săi, la 21 de ani de când a plecat dintre noi

Regalitate

Imagini UNICE cu Prințesa Diana și fiii săi, la 21 de ani de când a plecat dintre noi

Pe 31 august, s-au împlinit 21 de ani de când Prințesa Diana, supranumită Prințesa Inimilor, a plecat dintre noi, în urma unui accident în Paris.

În urma sa au rămas milioane de oameni impresionați de povestea de viață a fostei soții a Prințului Charles.

Ca în fiecare an, oamenii din întreaga lume își aduc aminte de ea, iar printre cei mai afectați se află cei doi fii ai Prințesei, prințul William și prințul Harry.

Cei doi au avut o relație extraordinară cu mama lor și erau doar niște copii când au rămas orfani. Anul trecut, aceștia au participat la realizarea unui documentar în memoria mamei lor și au făcut dezvăluiri despre îndrăgita prințesă.

Citește și: Prințesa Diana s-a „reîncarnat”! Cine i-a luat locul prințesei inimilor, asemănarea este izbitoare

De asemenea, aceștia au făcut publice pentru prima dată și niște fotografii din albumul personal al familiei pe care publicul nu le-a văzut până atunci.

Pe contul oficial de Twitter al Palatului Kesington, care publică zilnic activitățile celor doi prinți și ale soțiilor lor, au fost publicate fragmente din mărturisirile fiilor Prințesei Diana în cadrul documentarului „Diana, Our Mother: Her Life And Legacy/ Diana, Mama Noastră: Viața și Moștenirea Ei”, care a apărut pe 31 august 2017, la 20 de ani de la plecarea Dianei dintre noi.

Harry are un mare regret legat de mama sa

Harry a declarat pentru producătorii documentarului că va regreta cea din urmă conversație cu mama lui pentru tot restul vieții. Acesta nu își amintește exact tot ce au vorbit.

Citește și: Prințul Harry, cadou special pentru nepotul său! Are legătură cu Prințesa Diana

„Privind în urmă este incredibil de greu. Va trebui să trăiesc cu asta pentru tot restul vieţii mele. Fără să ştiu că aceea urma să fie ultima oară când aveam să vorbesc cu mama mea. Cât de diferit ar fi fost acea conversaţie dacă aş fi avut cea mai mică bănuială că urma să îşi piardă viaţa în acea noapte”.

„Nu imi pot aminti tot ce am vorbit, însă ce știu este că, probabil, voi regreta toată viața durata scurtă a convorbirii”, a adăugat Harry.

Prințul William vrea ca mama lui să fie cunoscută și de către copiii săi, așa că le vorbește des de ea

Decele de Cambridge a mai dezvăluit că le vorbește des copiilor lui, Geoarge și Charlotte, despre bunica lor, Diana, ca ea să fie o prezență în viața lor: „Ar fi fost o bunică minunată. I-ar fi plăcut la nebunie, ar fi iubit copiii enorm”.

Anul acesta, pe 19 mai, în ziua în care Prințul Harry s-a căsătorit cu Meghan Markle, toată lumea i-a simțit lipsa Prințesei Diana la eveniment. Acesta a dezvăluit că mama lui ar fi iubit-o foarte mult pe Meghan și că ar fi fost cele mai bune prietene. Pentru a-și arăta respectul pentru Diana, Harry a decis să lase un scaun liber la cununia religioasă, un scaun pe care ar fi trebuit să stea mama sa.

foto: hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top