Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

IMAGINI cu Cristiano Ronaldo la bustul gol: Mișcările care le vor înnebuni pe femei

Ce poate face un fotbalist sexy și celebru într-o zi de sâmbătă? Să stea pe un yacht luxos unde să danseze cum îi trece prin cap, alături de prietenii, în bătaia vântului și a razelor puternice de soare! Asta a făcut și Cristiano Ronaldo, idolul a milioane de femei din întreaga lume!

Fotbalistul de la Real Madrid a petrecut ieri o minunată zi de relaxare, cu Marea Mediterană la picioare și muzică pe gustul său. Acesta și-a petrecut toată ziua pe un yacht al Clubului 55 din St. Tropez, Franța.

CITEȘTE ȘI: UN CONCURENT DE LA „FERMA VEDETELOR” A FOST DESCALIFICAT!
Ronaldo a renunțat la haine, lucru absolut normal pe vreme de caniculă, și le-a lăsat fotoreporterilor posibilitatea de a-i vedea fiecare pătrățel intens lucrat. Jucătorul în vârstă de 30 de ani, părăsit de Irina Shayk, pare că a mai pus ceva masă musculară, semn că separarea i-a prins bine.

Acesta a petrecut o zi minunată alături de bilionarul Topshop, Sir Philip Green și familia sa, inclusiv fiica acestuia, Chloe Green. Cum vi se par fotografiile de mai jos? Are Ronaldo stofă de dansator sau ar trebui să continue cu fotbalul?

cristiano ronaldo 1

cristiano ronaldo 2

cristiano ronaldo 3

cristiano ronaldo 4

cristiano ronaldo 5

cristiano ronaldo 6

Sursa fotografiilor: JustJared.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top