Connect with us

Revistateo.ro

Cristiano Ronaldo, antrenament de forţă cu fiul său

Inedit

Cristiano Ronaldo, antrenament de forţă cu fiul său

Ca orice sportiv care se respectă, Cristiano Ronaldo face zilnic exerciţii fizice, pentru a se menţine în formă. De data aceasta, starul de la Real Madrid a publicat un clip în care ni-l prezită şi pe fiul său, Cristiano Jr., cu care se antrenează cot la cot.

După ce fotbalistul îşi încheie exerciţiile pentru tonifierea abdomenului, acesta îl încurajează şi pe băiatul lui să facă la fel.

„Eu le-am făcut pe ale mele, e rândul tău acum”, îi spune Ronaldo juniorului, îndemnându-l să facă şi el câteva abdomene.

CITEŞTE ŞI: 5 EXERCIȚII PENTRU ABDOMENE. Învață cum să le faci!

Puştiul nu ezită, semn că este pasionat de sport şi că a moştenit calităţile fizice de la celebrul său tată. Fără prea mare efort, Cristiano Jr. Termină cele 10 abdomene pe care le avea de făcut, iar la final fotbalistul îşi ia fiul în braţe, felicitându-l pentru efortul depus.

„Tu eşti campionul”, îi spune foarte mândru Ronaldo.

Starul Real Madrid a declarat mereu că ar vrea ca fiul său să devină sportiv de performanţă şi, după cum stau lucrurile, Cristiano Jr. are mari şanse să ajungă la fel de renumit ca tatăl lui.

„Mi-ar plăcea să fie atras de fotbal, să fie succesorul meu, dar vom vedea ce se va întâmpla. Fiul meu va fi ceea ce va dori”, a declarat Ronaldo, conform dailymail.co.uk.

Din 2010, de când a devenit tată, Cristiano Ronaldo îşi creşte singur băiatul, iar identitatea mamei nu a fost dezvăluită niciodată. Tot ce se ştie este faptul că femeia a primit peste 15 milioane de dolari pentru a renunţa la drepturile asupra lui Cristiano Jr., aceasta primind totodată interdicţia de a apărea în presă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top