Connect with us

Revistateo.ro

Cristiano Ronaldo, gest IMPRESIONANT pentru nepalezi

Inedit

Cristiano Ronaldo, gest IMPRESIONANT pentru nepalezi

Cutremurul puternic din Nepal a dus la moartea multor oameni şi la pagube impresionante în zona respectivă, care cu greu vor putea fi acoperite. Tocmai din acest motiv, mai multe personalităţi ale lumii au decis să vină în ajutorul oamenilor rămaşi fără locuinţă, hrană ori apă.

Printre cei care au răspuns mesajului de ajutor transmis de nepalezi s-a aflat şi Cristiano Ronaldo, care a decis să doneze nu mai puţin de 7 milioane de euro, pentru a ajuta victimele cutremurelor ce au lovit statul asiatic.

CITEŞTE ŞI: Un nou cutremur puternic în Nepal. Oamenii l-au simțit timp de 10 secunde

Anunţul prin care fotbalistul sprijină oamenii aflaţi în suferinţă a fost făcut chiar de acesta, pe pagina sa de Facebook.

Fanii săi au răspuns imediat postării repsctive, iar unii nepalezi i-au cerut lui Cristiano Ronaldo să tranforme aceşti bani în ajutoare, asta pentru că nu au încredere că statul, în ale căror conturi ar urma să intre banii respectivi, va distribui fondurile corepunzător.

Averea jucătorului de fotbal de la Real Madrid se ridică la 210 milioane de euro, bani la care se adaugă şi sumele fabuloas pe care acesta le face in diferite reclame.

Nepalul a fost lovit în ultimile două săptămâni de două cutremure puternice, ambele depăşind 7 grade pe scara Richter, ce au dus până în prezent la moartea a aproape 8.000 de oameni. Veştile proaste abia de acum încep, întrucât foarte multe persoane se chinuie să supravieţuiască, în condiţiile în care în multe locuri nu au sosit ajutoare, oamenii nu au ce mânca, iar apa lipseşte cu desăvârşire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top