Connect with us

Revistateo.ro

Iggy Azalea o noua vedeta cu un stil special

Inedit

Iggy Azalea – o noua vedeta cu un stil special

Iggy Azalea este o noua vedeta cu un stil special. A reusit sa se faca remarcata prin muzica ei abia anul acesta si se pare ca devine foarte populara in randul vedetelor. De origine australian,a Iggy s-a remarcat nu doar prin vocea si compozitiile ei muzicale, ci si prin stilul inconfundabil pe care l-a adoptat.

Hainele pe care le poarta cantareata fac furori printre tineri si atrag de partea ei multi fani. Culorile vii si printurile interesante pe care le adopta, fac din Iggy Azalea un fashion icon al anului 2014. Unii ar spune ca seamana foarte mult cu Nicki Minaj. Desi abordeaza acelasi stil muzical, are posteriorul aproape la fel de mare si poarta culori la fel de vii, noi credem ca stilul ei este foarte diferit de cel al reginei  muzicii rap.

Se pare ca vedeta australiana este un fan declarat al topurilor crop colorate, al rochiilor mulate pe corp si al pantalonilor foarte scurti cu talie inalta. De cate ori este pe scena o vedem imbracata in culori neon, in roz, verde aprins sau galben. Pantalonii scurti ii pun in evidenta formele apetisante, iar topurile mulate ii avantajeaza talia.

Atunci cand este prezenta la evenimente, Iggy Azalea poarta rochii lungi, insa la fel de mulate. Stie cu siguranta ce i se potriveste si ce o avantajeaza si este constienta de partile cele mai sexy ale corpului sau. De exemplu, rochia Versace de la premiile VMA 2014 a facut furori. Cu un colier Nasrin Imani si un inel Piaget, stilistii ei au construit tinuta perfecta.

Cand vine vorba despre stilul ei casual, cantareata prefera tinute mai lejere. Culorile inchise sunt preferatele ei , in special negrul. Hainele mai comode si mai largi se pare ca o definesc atunci cand nu este in atentia publicului: materiale usoare si lejere precum denimul, tricouri largi si pantofi sport.

Ce parere ai de stilul ei?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top