Connect with us

Revistateo.ro

Iggy Azalea renunţă la social media

Inedit

Iggy Azalea renunţă la social media

Iggy Azalea renunţă la social media.

Iggy este foarte supărată şi nu înţelege de toată lumea o critică pentru posteriorul ei, despre care aceasta spune că este la fel ca oricare altul.

„Tocmai am venit dintr-o vacanţă grozavă, aşa că am intrat acum online şi am văzut că, din câte se pare, este extrem de şocant şi nemaivăzut ca o femeie să aibă celulită. Lol!”, a scris cântăreaţa pe o reţea de socializare.

„Simt cum toată ura şi milogeala pe care o văd pe internet în permanenţă mă fac să devin o persoană furioasă, iar eu nu pot fi aşa”, a mai continuat Iggy. „Să devin şi eu nesuferită din cauza felului în care sunt tratată ar însemna să le fac fanilor mei o defavoare, aşa că promit să zâmbesc în continuare” a mai spus autrialianca.

Pentru a uita de toate remarcile negative, Azalea a decis să renunţe pentru moment la social media. „Cu toate astea, vreau să-mi anunţ fanii că mă despart pentru o perioadă de social media. Am nevoie să fiu din nou fericită; mediul ăsta este unul prea negativist, iar asta mă stoarce de puteri. De acum încolo cei din echipa de management se vor ocupa de toate conturile mele de pe reţelele de socializare, cu excepţia mesaelor care vor fi semnate cu IA. Vă iubesc pe toţi!”

CITEŞTE ŞI: Kelly Clarkson spune că nimeni nu vrea să colaboreze cu ea

Nu este prima dată când Iggy Izalea a avut probleme cu social media. În decembrie, aceasta a purtat o bătălie pe internet cu o altă Azalea, Banks, care a acuzat-o pe cântăreaţa din Australia că îşi bate joc de rasism. Şi cum nu s-a putut abţine de la comentarii, Iggy a scris pe Twitter: ”Eşti otrăvitoare şi sincer îmi pare rău pentru tine. Este evident în acest punct cât de mizerabilă eşti. La revedere!”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top