Connect with us

Revistateo.ro

Idei inedite pentru un Revelion de neuitat in doi!

Cuplu

Idei inedite pentru un Revelion in doi de NEUITAT

Daca de sfarsitul anului ai planuit o escapada romantica alaturi de partener, departe de prieteni si familie, iti oferim cateva idei inedite pentru un Revelion in doi de neuitat. Iti dam cateva sfaturi despre cum sa condimentezi noaptea dintre ani!

Idei inedite pentru un Revelion in doi de NEUITAT

1. Lasa-l sa te ajute in bucatarie
Daca tot veti sta cateva zile impreuna, doar voi doi, trebuie sa si faceti treburile impreuna. Ia-ti iubitul de brat si dati fuga in supermarket la cumparaturi, apoi gatiti impreuna! Nu trebuie sa impartiti treaba in mod egal, stii doar ca barbatii nu sunt asa priceputi in arta culinara, dar implica-l si pe el. Lasa-l sa fie ajutor de bucatar si simtiti-va bine unul langa celalalt.

2. Faceti baie impreuna la lumina lumanarilor
Daca tot sunteti in vacanta, rasfatati-va cu adevarat! Lumanarile si spuma nu trebuie sa lipseasca din baie in ultima zi a anului. Cel mai frumos lucru este sa va pregatiti impreuna pentru Revelion, mai ales ca veti fi doar voi doi!

Idei inedite pentru un Revelion in doi de NEUITAT

CITESTE SI: Traditii si superstitii de Revelion din intreaga lume

CITESTE SI: Ce e bine sa faci si sa nu faci in noaptea de Revelion

3. Pregatiti masa, chiar daca nu aveti invitati
Daca faceti Revelionul acasa, indiferent ca veti fi singuri, este important sa iti dai interesul atunci cand pregatesti masa. Totusi, nu este o zi oarecare din ana, asa ca trebuie sa depui efort, doar vrei sa ai parte de momente speciale cu partenerul tau.

4. Imbracati-va pentru ocazie
Chiar daca nu iesiti undeva in mod special, nu inseamna ca nu va puteti dichisi. Nu trebuie neaparat sa purtati haine de gala, ci puteti alege impreuna un stil vestimentar pe care sa il adoptati amandoi in aceasta seara. Tu aranjeaza-i parul, iar el te poate incheia la rochie…

5. Faceti planuri pentru Noul An
Planuiti-va concediile, excursiile, locurile pe care vreti sa le vizitati sau evenimentele la care trebuie neaparat sa ajungeti in 2016. Nimic nu uneste mai tare doi indragostiti decat planurile pentru viitor.

6. Depanati amintiri
Daca stati acasa in noaptea de Revelion, este bine. Asa aveti acces la fotografiile cu voi doi si va puteti uita la ele, in timp ce va reamintiti vremurile frumoase pe care le-ati petrecut impreuna pana acum.

Sursa foto: Briff.me

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top