Connect with us

Revistateo.ro

Iată cum să îţi alegi ochelarii de soare

Inedit

Iată cum să îţi alegi ochelarii de soare

Pentru că a venit sezonul călduros, ochelarii de soare nu trebuie să îţi lipsească din poşetă.

CITEŞTE ŞI: CELE MAI FRUMOASE CĂMĂŞI SUB 100 DE RON

Daca faţa ta este în formă de oval, atunci ştii prea bine că eşti fericita posesoare a formei ideale. Faţa ovală permite purtarea oricărui model de ochelari de soare, aşa că poţi avea în palmares o pereche de aviator, o perechi de ochelari cat eye şi chiar şi una cu lentile rotunde sau pătrate.

Faţa în formă de inimă se potriveşte perfect cu modelul cat eye. Doar ţie şi persoanelor cu faţa ovală acest model de ochelari le mai vine atât de bine. Dacă ai o faţaă alungită, cu frunte proeminentă şi maxilar la fel, ai o gamă destul de largă de modele din care poţi alege.Te avantajează foarte mult modelele aviator, modelele retro sau cele cu rame subţiri şi lentile rotunde. Spre deosebire de celelalte forme, la tine specialiştii recomandă sa alegi ochelari de soare cât mai mari.

Despre forma pătrată a feţei trebuie să ştii că ai nevoie de ochelari în forme rotunjite, cu linii fine, şi să eviţi modelele ascuţite. Din păcate, nu îţi poţi lua o pereche de cat eyes foarte retro, ci una adaptată cu lentile mai rotunde şi doar cu vârfurile ridicate. Când vine vorba de culori, poţi alege rame şi lentile în culori deschise pentru că deja linia pronunţată a maxilarului tău îţi dă un aer mai dur.

Faţa cu forma rotundă este cea mai pretenţioasă atunci când vine vorba despre ochelarii de soare potriviţi. Pentru că suprafaţa feţei tale este destul de mică, evită modelele oversized sau ramele foarte groase pentru că vei acoperi foarte multă piele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top