Connect with us

Revistateo.ro

Asigurare telefon mobil

Inedit

Iata cum poti schimba un telefon spart / furat cu asigurarea de telefon mobil

Asigurarile pentru telefoane mobile au devenit rapid foarte populare deoarece acestea ne salveaza in situatiile in care telefonul nostru este spart, cade in apa sau ne este furat. Trebuie insa sa cunoasteti cateva detalii importante inainte sa faceti o asigurare si sa tineti cont de altele dupa ce incheiati o polita de asigurare pentru telefon.

Ce acopera o asigurare pentru telefonul mobil

Asigurarile pentru telefon mobil acopera urmatoarele daune: furt, distrugere accidentala, contactul cu apa, spargeri sau orice alta defectiune provocata de utilizator, in afara de telefoanele uitate in locuri sau spatii publice, personale, corturi sau orice alta situatie care este datorata nesupravegherii.

Asigurarea de telefon mobil trebuie facuta in momentul achizitionarii aparatului sau in cel mult cateva zile de la contractarea abonamentului. Puteti sa va asigurati telefonul chiar daca este luat fara contract de abonament.

Cat costa o asigurare pentru telefonul mobil

Preturile pentru o asigurare de telefon mobil sunt variate, in functie de valoarea telefonului (Orange) sau beneficiile pe care le doriti in caz de distrugere (Vodafone). O asigurare poate fi gratuita, inclusa in valoarea abonamentului lunar sau poate varia cu preturi intre 1 si 8 euro. Compania COSMOTE nu ofera solutii pentru asigurarea telefoanelor mobile.

Afla cum poti inlocui telefonul spart sau distrus si ce primesti in schimb

Contractele de asigurare prevad inlocuirea telefonului doar dupa ce este achitata o taxa de franciza care variaza de la 10 la 50 de euro, in functie de asigurarea contractata. Telefonul primit in schimb este, in mod normal, unul indentic cu cel asigurat sau asemanator. Deobicei operatorii va inlocuiresc telefonul mobil cu unul reconditionat, adica folosit si returnat in termen de 14 zile in magazinele operatorului.

AICI puteti afla detalii complete despre asigurari si puteti adresa intrebari.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top